Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fiets en handtas afgenomen bij straatroof Middelburg

Toegevoegd: 03-02-2024, 17.52 uur
Fiets en handtas afgenomen bij straatroof Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie is op zoek naar de daders van een beroving in Middelburg afgelopen nacht. Getuigen kunnen zich melden bij de politie.


In de nacht van vrijdag op zaterdag werd omstreeks 03.45 uur een persoon overvallen door twee mannen. De beroving vond plaats op de Vlissingsesingel in Middelburg. Bij de beroving werd een fiets en een handtas weg geroofd.

De meeste goederen zijn ondertussen weer terecht. De politie wil echter wie deze beroving op zijn kerfstok heeft. Daarom roept zij getuigen op om zich te melden via 0900-8844.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (4-2-2024 om 14:57)
Waarom wordt er geen signalement verspreidt zodat anderen er rekening mee kunnen houden of deze personen kunnen herkennen? Vreemde zaak.
Cookie-instellingen beheren