Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 270 km

Middelburger opgepakt voor gewapende overval Goes

Toegevoegd: 12-01-2024, 15.18 uur
De twee bewoners raakten destijds gewond.
De twee bewoners raakten destijds gewond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 28-jarige man uit Middelburg is donderdag aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de woningoverval waarbij deze zomer in Goes twee mannen gewond raakten.


De bewoners van een huis aan de Ravelijn de Grenadier schrokken op vrijdag 23 juni rond 03.20 uur wakker. Ze werden direct bedreigd met een vuurwapen. Er volgde een handgemeen waarbij de slachtoffers mishandeld werden. Naast een Rolex Submariner-horloge namen de overvallers ook enkele armbanden mee. De bewoners werden op bed vastgebonden maar zij wisten even later buurtbewoners te alarmeren waarna de politie werd gewaarschuwd.

Eind november werd in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de overval. Toen werden bewakingsbeelden getoond waarop een auto te zien was die vermoedelijk door de overvallers was gebruikt. Het onderzoek leidde de afgelopen tijd naar een 28-jarige man uit Middelburg. Hij is donderdag aangehouden en zit vast voor verhoor. Het rechercheteam zet het onderzoek voort en is nog op zoek naar andere betrokkenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren