Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden na overval op woning

Toegevoegd: 22-02-2010, 18.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De Zeeuwse politie onderzoekt een overval op een woning aan de Michiel de Ruytersingel in Terneuzen die plaatsvond zondag rond 22.15 uur.


Nadat vijf manspersonen om nog onbekende redenen de woning binnen waren gedrongen ontstond een handgemeen tussen hen en de mensen die op dat moment in de woning waren. Dit waren de 65-jarige bewoonster, een 22-jarige Terneuzense man, en een 45-jarige man uit Axel.

De vrouw en de 45-jarige man raakten gewond. Zij werden door het ambulancepersoneel behandeld en nadien naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (22-2-2010 om 22:00)
Dat zouden ze nu eens bij mij moeten doen! dan konden ze deze daad niet herhalen en niemand zou ooit nog van ze horen! zo moet je het doen dat wil de nerderlandse staat nou immers zo, je mag je eigen huis en spullen niet meer beschermen waar je hard voor hebt gewerkt. Dus dan maar zo.
Bulletje (22-2-2010 om 20:53)
Het moet niet gekker worden, zelfs in je eigen huis ben je tegenwoordig al niet meer veilig veel sterkte voor de slachtoffers en dat de daders maar snel gepakt en flink gestraft mogen worden
Redbullie (22-2-2010 om 20:50)
Zijn ze helemaal gek geworden!!!!
Hennie (22-2-2010 om 19:11)
Die criminelen worden zeer zeker beschermd omdat de eigenaren van de woning tijdens de inbraak niet aanwezig hadden mogen zijn! De Nederlandse Rechtsstaat! Dieven en inbrekers moet je even helpen anders draai je voor 10 jaar de bak in! Leve onze advocaten.
Sas (22-2-2010 om 19:10)
Moeten ze nu eerst de mensen in elkaar slaan voor dat ze hun slag kunnen slaan,in welke wereld leven we eigenlijk het wordt met de dag erger,je zit zelfs al niet veilig in je huis ze komen toch binnen schandalig gewoon.Veel sterkte voor de vrouw en man die weer gewond zijn geraakt
Buurtbewoner (22-2-2010 om 18:35)
Ik woon in de buurt,ben geschrokken van dit bericht. Veel sterkte voor de bewoners.
Cookie-instellingen beheren