Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding

Toegevoegd: 23-02-2010, 12.04 uur
Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding
Door: Roland de Jong

WISSEKERKE - Op de overgang bij de Wissekerkseweg in het Zuid-Bevelandse Wissekerke heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden met een trein.
 
Op de overgang werd rond 11.00 uur een persoon aangereden. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke. De technische recherche gaat het ongeluk onderzoeken.
 
Als gevolg van de aanrijding rijden er voorlopig geen treinen op het traject Goes-Middelburg. Volgens ProRail eindigt de stremming tussen 14.00 en 15.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Er zijn bussen ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fransoosje (23-2-2010 om 18:59)
Zo,n bericht thuis krijgen..in en in triest,vreselijk gecondoleerd nabestaanden van deze man,vrouw,jongen,of meisje vreselijk als je zo ziek bent ,en dit besluit neemt als er geen beterschap is voor je in het leven.
Maria (23-2-2010 om 18:42)
Allereerst vreselijk veel sterkte voor de nabestaanden om dit te kunnen verwerken helaas is dit de zevende zelfdoding die ik weet niet alleen onder de trein in 2 weken deze mensen zijn echt erg ziek en dit heeft niets met andere zelfdodingen te maken maar je bent op en dat moment helemaal kapot
Dennis (23-2-2010 om 18:24)
@ R. het is de derde in een week! veel sterkte allemaal!!
A (23-2-2010 om 17:19)
Anoniem heeft wel gelijk waarom spring je voor de trein je doet er meer mensen mee pijn dan andere vorige week stond ik er ook 2 meter van af en denk maar niet dat ik nog lekker slaap door iemand die alleen maar aan zijn eigen denkt en niet denk wat hij anderen mensen aan doet!
Kim (23-2-2010 om 17:18)
Wat erg weer een aanrijding met een trein... En trouwens weer op een dinsdag... Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe, hopelijk gaan de gemeentes samen eens kijken naar het traject vlis-b.o.z. en de overgangen beter beveiligen.. zou toch in het stembeleid naar voren gebracht kunnen worden???
Ano- veel sterkte voor de betrokene (23-2-2010 om 17:11)
Na bestaanden veel sterkte toegewenst. ook voor de hulp verleners natuurlijk. maar anoniem denk even na voor je wat opschrijft . het is heel erg voor de mensen die erbij waren maar meschien had de persoon die dat deed het voor zig zelf ook wel heel moeilijk. denk goed an zou ik zeggen.
Cookie-instellingen beheren