Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding

Toegevoegd: 23-02-2010, 12.04 uur
Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding
Door: Roland de Jong

WISSEKERKE - Op de overgang bij de Wissekerkseweg in het Zuid-Bevelandse Wissekerke heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden met een trein.
 
Op de overgang werd rond 11.00 uur een persoon aangereden. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke. De technische recherche gaat het ongeluk onderzoeken.
 
Als gevolg van de aanrijding rijden er voorlopig geen treinen op het traject Goes-Middelburg. Volgens ProRail eindigt de stremming tussen 14.00 en 15.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Er zijn bussen ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jet (23-2-2010 om 21:32)
Helaas zijn er nog steeds mensen die er te makkelijk over denken. Mensen die zelfmoord plegen weten niet wat ze een ander aan doen ze zijn vaak te ver weg en ik spreek uit ervaring. zolang er geen oplossing wordt gevonden voor dit schrijnende probleem zullen dit soort dingen blijven gebeuren.
Jet (23-2-2010 om 21:29)
Helaas was er nog een anoniem met iets andere reactie dan mij. Helaas gebeuren dit soort dingen nog steeds te vaak en is er jammer genoeg nog geen humane manier om zelfmoord te plegen.
Bros (23-2-2010 om 21:22)
En weer is het leven van een machinist en andere betrokkenen getekend.Mensen die hier enig begrip voor opbrengen moeten eens met iemand praten die het meegemaakt heeft,misschien dat ze dan sommige pittige reacties begrijpen....slapeloze nachten,nachtmerries,angst,etc.
Marco (23-2-2010 om 21:17)
Je houdt het toch niet tegen,als men wil doen ze het toch,het enigste wat je nog tegen kunt houden is de rare wereld waar we in leven,jagen,onaardig tegen mekaar,hoge dunk,en haast,hoge werkdruk,men verwacht meer dan dat je kunt.we worden beinvloedt door de gekke tv.
Robby (23-2-2010 om 19:43)
Het is te hopen dat de hulpverening (o.a Emergis) signalen serieus gaan nemen. Binnen GGZ worden vele miljoenen wegggeooid worden aan veel geouwehoer, overleggen en dure directies. Meer mensen op de werkvloer, lagere werkdruk en betere zorg voor patienten. Patienten zijn nu de melkkoe
MC_T (23-2-2010 om 19:20)
Er wordt hier gesproken over een ongeluk. Let op: NIET direct over zelfdoding! De persoon in kwestie is overleden, laat het alsjeblieft na te oordelen over een dode. Dit soort situaties zijn erg genoeg! Ik wens de nabestaanden en de betrokkenen zeer veel sterkte met deze traumatische gebeurtenis.
Cookie-instellingen beheren