Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding

Toegevoegd: 23-02-2010, 12.04 uur
Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding
Door: Roland de Jong

WISSEKERKE - Op de overgang bij de Wissekerkseweg in het Zuid-Bevelandse Wissekerke heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden met een trein.
 
Op de overgang werd rond 11.00 uur een persoon aangereden. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke. De technische recherche gaat het ongeluk onderzoeken.
 
Als gevolg van de aanrijding rijden er voorlopig geen treinen op het traject Goes-Middelburg. Volgens ProRail eindigt de stremming tussen 14.00 en 15.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Er zijn bussen ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angela (24-2-2010 om 15:16)
Ai ai ai,het enigste wat ik hier lees zijn verwijten naar elkaar toe. familie en nabestaanden lezen dit ook dus let aub op jullie woorden. Sterkte voor iedereen!
**A** (24-2-2010 om 13:41)
Hoi iedereen, Ik zat gister in de trein achter de aanrijdende trein ik ben heel erg geschrokken! Dit is al de 5e deze maand, Weet iemand al meer over het persoon? Veeel sterkte aan de familie, vrienden, de machinst en de hulpverleners die hebben moeten helpen bij het opruimen..
N.V.T. (24-2-2010 om 13:20)
Beste Eduard Ik zou zo graag willen dat idd het financiele aspect het ergste van alles zou zijn, dat zou de pijn een stuk dradelijker maken. Ik heb zelf ook zoiets meegemaakt en ik kan je wel zeggen dat alle financiele & matrieele dingen mij geen ene reed meer interesseren
Joey (24-2-2010 om 09:23)
Echt héél erge situatie is dit. Eerst een vrouw onder de tren nog geen week geleden en nu weer mensen onder de trein. Er zou ernstige aanpak moeten komen , want als dit zo doorgaat hebben we per jaar 104 doden.
Iemand (24-2-2010 om 00:31)
@ eduard.. Vraag me af of jij wel hersens heb hoe durf je zo een reactie te plaatsten denk eens aan al de mensen die iemand verliezen aan zelfmoord. Heb je enig idee hoeveel pijn die reactie van jou kan doen bij de nabestaanden
Mo (23-2-2010 om 22:26)
Al dat gepraat over dat de hulpverlening wat moet doen voor deze mensen en dat de gemeente en provincie het spoor en de overgangen moeten beveiligen is vette onzin. Kost klauwen met geld en help geen moer. Als ze willen doen ze het toch wel helaas.
Cookie-instellingen beheren