Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 88 km

Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding

Toegevoegd: 23-02-2010, 12.04 uur
Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding
Door: Roland de Jong

WISSEKERKE - Op de overgang bij de Wissekerkseweg in het Zuid-Bevelandse Wissekerke heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden met een trein.
 
Op de overgang werd rond 11.00 uur een persoon aangereden. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke. De technische recherche gaat het ongeluk onderzoeken.
 
Als gevolg van de aanrijding rijden er voorlopig geen treinen op het traject Goes-Middelburg. Volgens ProRail eindigt de stremming tussen 14.00 en 15.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Er zijn bussen ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roeland @Iedereen_hier (23-2-2010 om 21:55)
Grappig om op te merken hoe velen elkaar ervan betichten dat ' iemand niet weet waar die over praat'. Dit is een keuze geweest van iemand die niet meer wou (zie verdere berichtgevingen). Daarom kun je best praten over de manier waarop hij of zij gekozen heeft. Ieder zijn mening, toch?!
J (23-2-2010 om 21:46)
Wat ik mis in voorgaande reacties. iedereen heeft het over de pijn van anderen. maar wat voor pijn moet je hebben doorgemaakt voor je zo,n zware daad onderneemt.
Visje (23-2-2010 om 21:45)
Zeelandbrug of doospillen nee dat is normaal. Dat zet je tog niet zo er in man. @anoniem. Het is niet leuk als je er mee temaken krijgt maar die mensen die dan hulp verlenen zoals brandweer. zijn vaak dezelfde hoor. En je weet niet eens wat er in z`n mens kan omgaan. Dat doen ze ook niet ff zomaar!
Visje (23-2-2010 om 21:42)
@ anoniem. Machienist. Waarop ik reageer is dat die persoon anoniem zegt dat het zelfdoding is staat dat er bij?? nee. En wat hij zegt dat doe je niet ff zomaar hoor kom op.
Vlinder (23-2-2010 om 21:41)
@Eduard: wat een verschrikkelijke opmerking heb jij gemaakt. (#vervuiler) Het zou gepast zijn als je je excuses aanbiedt aan de nabestaanden van de overledene. Ik begrijp de frustratie mbt tot het leed wat de achterblijvers en omstanders wordt aangedaan, maar denk even na over je formulering!
Meee (23-2-2010 om 21:36)
Sterkte voor de nabestaanden en voor de hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren