Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding

Toegevoegd: 23-02-2010, 12.04 uur
Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding
Door: Roland de Jong

WISSEKERKE - Op de overgang bij de Wissekerkseweg in het Zuid-Bevelandse Wissekerke heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden met een trein.
 
Op de overgang werd rond 11.00 uur een persoon aangereden. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke. De technische recherche gaat het ongeluk onderzoeken.
 
Als gevolg van de aanrijding rijden er voorlopig geen treinen op het traject Goes-Middelburg. Volgens ProRail eindigt de stremming tussen 14.00 en 15.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Er zijn bussen ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam vande velde (23-2-2010 om 17:04)
Het lijkt wel of het kerts of oud en nieuw is want dan zien veel mensen het ook niet meer zitten ik vind het heel erg voor de trein machinist en de hulp diensten want die zien het als eerst heel veel sterkte voor de geen die het heeft zien gebeuren
Joep (23-2-2010 om 17:00)
Al lijkt de drempel nog zo laag, er zijn zoveel mensen die geen hulp willen zoeken en als je ergens met je probleem aanklopt dan nemen ze je echt wel serieus. Laten we nu niet met de vinger gaan wijzen naar wie hier verantwoordelijk is want het is al erg genoeg ook voor de nabestaanden.
Joep (23-2-2010 om 16:59)
En wat betreft de snelheid aanpassen is ook niet echt een optie want hoe hard wil je dan dat de treinen gaan rijden ter hoogte van de overgangen? Al rijdt de trein 50 km/u dan nog zullen er altijd nog mensen zijn die het proberen op deze manier hun leven te beëindigen.
Joep (23-2-2010 om 16:58)
Ook al worden er zoveel zaken aangepast dan nog kun je het niet voorkomen dat er mensen voor de trein springen.Meer en hogere afscherming van het spoor heeft ook geen zin want er zijn altijd wel punten waar je het spoor op kunt lopen want bij andere calamiteiten moet het spoor ook bereikbaar zijn.
Leen (23-2-2010 om 16:46)
Condeleert en sterkte aan iedereen die het heeft mee gemaakt en gezien. geloof mij, dit is niet de laatste der komen nog meer.15 jaar was dit ook maar toen was er 11 in een maand tijd dus kom nog meer geloof mij en ik spreek uit ervaring (heb het zelf mee gemaakt van dicht bij)
** (23-2-2010 om 16:32)
Wanneer houd dit nou is op zeg?! Ik word hier toch zo niet goed van! het is allemaal heel erg voor de nabestaande hoor maar als je in de trein zit en er afhankelijk van ben is dit gewoon bagger!
Cookie-instellingen beheren