Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scholier zwaargewond tijdens gymles

Toegevoegd: 01-03-2010, 12.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Daniëlle Gillesse

MIDDELBURG - Bij een sportongeval in sporthal De Voorborch aan de Breeweg in Middelburg is vanochtend een scholier ernstig gewond geraakt.


Volgens de politie kwam de scholier rond 10.45 uur tijdens de gymles ongelukkig ten val. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om het slachtoffer, een leerling van de Christelijke Scholengemeenschap Walcheren (CSW) vestiging Van de Perre, te helpen.

De gewonde is met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over zijn toestand en letsel is nog geen nadere informatie beschikbaar. Ook is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Ten tijde van het ongeluk was volgens een woordvoerder van de CSW in de sporthal een vakleerkracht aanwezig.

De klasgenootjes van het slachtoffer zijn na het ongeluk op school opgevangen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vriend (2-3-2010 om 19:35)
Het gaat beter met de jongen. Hij heeft een zware hersenschudding
Een moeder (2-3-2010 om 19:07)
Wel allemaal vele discussies hier , maar hoe gaat t nu met die jongen ??????
@Frank (2-3-2010 om 15:19)
Beetje gefrustreerd Frank??? Misschien op een forum..dit is alleen om reacties te geven en niet om gal te spuien over totaal andere onderwerpen. dit nieuwsbericht gaat over een ONGEVAL, je maakt mij niet wijs dat het expres gebeurd is, sterkte voor de jongen en andere betrokkenen
Frank (2-3-2010 om 07:44)
Jezelf druk maken over mijn opmerking is ook ongezond! Ja, ik heb wel een leuk leven, nee ik hou niet van sport. Bewegen is prima, maar ziekelijk fanatisme bij sport is fout! Het is immers maar spel. Kijk eens naar de kosten van de olympics, wie betaalt dat? Wij, via de sponsors!
Dennis en stefan (1-3-2010 om 21:03)
Wij wensen de jongen veel sterkte toe!!!!
Condor (1-3-2010 om 20:22)
Er zijn en er blijven domme mensen die niet goed kunnen lezen. Foutjes jongens en meiden! Die Frank bedoelde het echt wel een beetje anders..volgens mij tenminste. Hij wenste het slachtoffer immers het beste? Wel of niet sporten, het kost allebei zorgkosten!! En nu niet dom gaan doen.. Sterkte joh!
Cookie-instellingen beheren