Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval Texaco tankstation Middelburg

Toegevoegd: 16-03-2010, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het Texaco-tankstation aan De Punt in Middelburg is vanavond overvallen. Dat heeft de politie bevestigd.


Rond 18.45 uur kwam een gewapende man met een motorhelm op het tankstation binnen. Onder bedreiging van een wapen moest het personeel geld afgeven waarna de overvaller met zijn buit het tankstation verliet. Hij rende weg in de richting van het poortje naar de Breestraat.

De politie heeft ter plekke een kort technisch onderzoek gedaan. Er is niemand gewond geraakt. Volgens omstanders is er in de omgeving nog een zoekslag gemaakt naar de dader(s). Voor zover bekend zijn er echter nog geen aanhoudingen verricht. De politie is nog bezig met het horen van getuigen.
 
Getuigen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld kunnen dit alsnog doen via 0900-8844. Meer details over de zaak zijn nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marianne (17-3-2010 om 07:07)
Ik wens jos en petra boot veel sterkte me dit voorval en hopen dat ze der snel weer boven op komen en gelukkig dat er geen slachttoffers gevallen zijn
Een pompbediende (17-3-2010 om 06:31)
Allereerst sterkte voor de pompbediende die dit moest mee maken. We worden weer maar eens op de feiten gedrukt hoe makkelijk het is om met een helm,een pet,hoofddoek enz. op een benzinestation te overvallen. Laat de wet er maar heel snel komen dat je niks van een hoofddeksel op mag.
Ja-Ja (17-3-2010 om 06:26)
Daar gaan we weer. Wat heb zo'n stukje voor zin?Zeg huidskleur ,kleur helm en wat voor kleding die persoon aan had. Waarom word dat niet direct gemeld of moet het pas later bij b.v het progrmma"Opsporing verzocht.?
Tatiana (16-3-2010 om 22:50)
Yah, zo gaat dat..Iedereen is bang voor nep pistool en helm..Waarom zeg je geen nee tijdens overval? Zijn meestal rotjoggies van 17 die met een nep pistool ( aansteker ofzo f alarm pistooltje )..Zo'n rotzak rotschop geven of koop zelf stiekem een Tazer, en geef hem een stroomstoot..Leert ie wel af.
Cookie-instellingen beheren