Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij overval door trio in Goes

Toegevoegd: 21-03-2010, 18.07 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is in de Cort van de Lindestraat in Goes een 20-jarige man uit die plaats overvallen door een drietal personen.


De drie dwongen hem rond 03.00 uur onder bedreiging geld af te geven. Nadat ze het geld hadden verkregen renden ze weg. De man liep letsel op aan zijn hoofd en is door een dokter behandeld.

Van de daders ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R&E (22-3-2010 om 07:57)
Wat gemeen!Ze kunnen wel, met z'n drieën tegen een ongewapende!
Goesenaar (22-3-2010 om 07:43)
Je lees het vaaak maar nu komt het wel erg dichtbij.. dit gebeurde paar straten van mij vandaan, en begint bij mij ook wel rillingen te kweken wand ik kwam daar zaterdag nog langs gewoon voor verjaardag en vrvolgens kan je daar ookal geroofd worde ...waar gaat dit toch heen met de jongeren!!
Erik (22-3-2010 om 07:03)
Soms vraag ik me wel eens af in welke wereld we leven ? Ik denk dat we eens wat minder "soft" moeten worden en zwaardere straffen moeten uitdelen. En Hennie, je mag wel wat genuanceerder zijn in je bewoording. Het merendeel dat s'nachts op straat is, zijn normale ( hardwerkende) mensen.
Ikke (21-3-2010 om 23:39)
@hennie, lekker kort door de bocht hennie, er zijn mensen die dan van of naar hun werk gaan, denk even na voor je reageert.
Francois (21-3-2010 om 22:29)
Triest idd. Komen straatroven nu ook al voor in Goes!!! Weet niet of het in het centrum gebeurd is, anders onderzoek naar beveiligingscameras van winkels een optie?? Die filmen vaak ook de openbare weg.
Hennie (21-3-2010 om 20:57)
Zal mij niet gebeuren aangezien ik gewoon om 22:30 naar bed ga en het hele huis met rolluiken heb afgesloten! Maar ja, als je nachtbraker bent .... De nacht is voor ongedierte, hoeren en criminlen!
Cookie-instellingen beheren