Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man geeft agent kopstoot na arrestatie

Toegevoegd: 05-04-2010, 23.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van zondag op maandag is een 38-jarige man uit Vlissingen op de Smallekade in zijn woonplaats aangehouden nadat hij een agent een kopstoot had gegeven.

De man stond even voor 01.00 uur te urineren tegen de gevel van een pand aan de Smallekade. Agenten wilden hem hiervoor bekeuren en vroegen de man om zijn legitimatiebewijs. Omdat de man deze niet bij zich had en omdat hij zich opstandig begon te gedragen tegen de agenten is hij aangehouden.

Aangekomen op het politiebureau gaf hij één van de agenten een kopstoot. De agent hield hieraan geen letsel over. De man is later vannacht, met twee bekeuringen op zak, in vrijheid gesteld.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (6-4-2010 om 20:49)
Als iemand in een park plast heb ik er geen moeite mee, maar in de "bewoonde wereld" vind ik smerig. Logisch dat er een boete op volgt. Een agent een kopstoot geven is uit den boze. Laat deze man maar eens een tijdje in de cel slapen, een cursus zelfbeheersing volgen, en een flinke boete betalen.
Schouwenaar (6-4-2010 om 14:30)
In vrijheid gesteld? Waar gaat dat nou weer over? Leve justitie, wat een achterlijk land leven we toch.. Opsluiten voor een aantal weken (minimaal), lijkt me normaal.
Tom (6-4-2010 om 10:02)
Gaat lekker hier in Zeeland! In Renesse ook al een agent mishandeld in diezelfde nacht...
Oost-souburger (6-4-2010 om 09:43)
Oohjaa stuur maar weer naar huis,wat een lachtertje hier in nederland,dit is onbegrijpelijk,MAANDEN ACHTER SLOT EN GRENDEL ZETTEN .
Piet (6-4-2010 om 08:30)
Dus je valt een agent aan en je mag gewoon weer naar huis? Gek he dat er totaal geen respect meer is voor de politie. Minimaal een maand of 3 vastzetten had beter geholpen...En dan vinden de mensen het vreemd waarom wilders zoveel stemmen krijgt. Hij is ook bijna de enige die hier iets aan wilt doe
Bram (6-4-2010 om 01:54)
Wat je zegt R, een randdebiel. Dat moet je in het buitenland eens flikken. Denk maar niet dat je dan 's avonds nog vrij gelaten wordt hoor. Maar ja hier in Nederland zijn we soepel he.