Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 90 km

Belgen rijden 59km per uur te hard

Toegevoegd: 16-05-2010, 20.32 uur
Door: Roland de Jong
NISSE - Op de Drieweg bij Nisse moesten zondag rond 16.30 uur drie Belgische automobilisten hun rijbewijs inleveren omdat ze veel te hard reden.


De drie mannen, een 30-jarige uit Eeklo, een 24-jarige uit Antwerpen en een 26-jarige uit Gent, maakten deel uit van een groep automobilisten die tijdens een zogenaamde routedag allerlei pijlen en borden moesten volgen. De rest van de groep was al doorgereden.

Op de Drieweg geldt een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur. De drie Belgen hadden een gecorrigeerde snelheid van 119 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (31-5-2010 om 20:04)
Als ze overal eens meer de snelheid zouden meten in zeeland dan kunnen ze wel meerdere wegen boven mekaar aanleggen voor dat geld
Rinus (16-5-2010 om 22:27)
Dus Belgen zijn echt zo dom! Hoe kun je nu een route volgen als je er met grote snelheid doorheen scheurt, moet je wel heel goed op de pijlen letten. En de rest van de groep was al door, moeten die dan nog ingehaald worden???!!
Cookie-instellingen beheren