Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote vechtpartij op Markt in Goes

Toegevoegd: 05-06-2010, 15.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Grote Markt ontstond zaterdag rond 02.00 uur een vechtpartij waarbij 15 tot 20 personen betrokken waren.


Er werd een diensthond ingezet en deze beet een 18-jarige Goese betrokkene in de schouder. Een andere betrokkene, een 39-jarige man uit Goes, probeerde de hond van de 18-jarige af te trekken. Hij werd gepepperd en aangehouden.

De 39-jarige verklaarde later dat hij niet in de gaten had dat het een politiehond was. Ook de 18-jarige werd aangehouden, alsmede een 19-jarige inwoner van Yerseke. Allen zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld.

Rond 02.30 uur was rust op de Grote Markt hersteld. Bij de vechtpartij waren 15 tot 20 personen betrokken, waardoor de vechtpartij ontstond is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boo (6-6-2010 om 22:14)
Is een van de zeikerds die hier allemaal heilige boontjes spelen uberhaupt die avond in de stad geweest? Het wordt allemaal weer zo overtrokken. Net alsof je niet veilig kunt stappen in Goes. Ik ben er heel de avond geweest en heb er niets van mee gekregen. Viel dus allemaal wel mee!
Moppie (6-6-2010 om 19:22)
Ja hoor, eerst wordt er overal om meer en standvastiger politieoptreden gevraagd, gebeurt dit vervolgens (waar ik helemaal achter sta overigens) wordt het weer als onnodig en overdreven optreden afgeschilderd. Politie doet zijn werk en dat is een goede zaak.
Pipa (6-6-2010 om 19:19)
@Yer leuk verhaal van jou,met het viel wel mee je probeerd het te vergoeillijken.Als je een beetje volwassen bent ga dan gewoon niet knokken.En dan de politie weer aflopen zeiken net of deze begonnen zijn,hallo man doe normaal.En dan de leeftijd van sommigen,geeft wat te zeggen of niet dan.
M andela (6-6-2010 om 17:27)
Het is schandalig als iemand op de grond ligt wordt al geschopt en geslagen dat er ook nog een politiehond diegene pakt wat hij is dan toch een slachtoffer???????
Rinus (6-6-2010 om 14:00)
Je moet ook niet proberen om een hond af te trekken, daar krijg je alleen maar problemen van. Rinus
K. (6-6-2010 om 12:51)
Blondi, zegt dat iets over de politie of over de jeugd van tegenwoordig?
Cookie-instellingen beheren