Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Grote vechtpartij op Markt in Goes

Toegevoegd: 05-06-2010, 15.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Grote Markt ontstond zaterdag rond 02.00 uur een vechtpartij waarbij 15 tot 20 personen betrokken waren.


Er werd een diensthond ingezet en deze beet een 18-jarige Goese betrokkene in de schouder. Een andere betrokkene, een 39-jarige man uit Goes, probeerde de hond van de 18-jarige af te trekken. Hij werd gepepperd en aangehouden.

De 39-jarige verklaarde later dat hij niet in de gaten had dat het een politiehond was. Ook de 18-jarige werd aangehouden, alsmede een 19-jarige inwoner van Yerseke. Allen zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld.

Rond 02.30 uur was rust op de Grote Markt hersteld. Bij de vechtpartij waren 15 tot 20 personen betrokken, waardoor de vechtpartij ontstond is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koning hay (5-6-2010 om 21:10)
Een voorbeeld van intimidatie ?? Het is al ver gekomen als je als politie in het weekend moet werken dat je 85 % kans maakt om in een situatie te komen waar je flink moet optreden . Diegene die gaan stappen moeten eens niet zo opgefokt zijn als ze uitgaan,en gewoon eens leut maken.
Arie (5-6-2010 om 19:44)
Belachelijk dat je niet iemand mag helpen die aangevallen wordt door een hond, nee sterker nog, belachelijk dat je dan gepepperd wordt en aangehouden, politiehond of niet..
Piet (5-6-2010 om 19:27)
Goed gehandeld van de politie! hond ingezet en pepperspray, zo hoort het ook. Was nog beter geweest om de lange lat er eens flink over te halen. Alleen ZO jammer dat ze weer al in vrijheid gesteld zijn, want zo leren ze het natuurlijk nooit af. Nu is het alleen maar 'stoer gedrag' , helaas....
Ger (5-6-2010 om 16:50)
Zou deze groep vechters ook voordat ze van huis gaan tegen elkaar zeggen, kom we gaan "gezellig" stappen?
Yer (5-6-2010 om 16:33)
Er werd ook een politie gepepperd maar dat staat er niet tussen. en het viel op zich voor de rest wel mee want was meer heen en weer geduw en getrokken. door de politie hoe die bezig waren leek het erger dan dat het was
Blondi (5-6-2010 om 16:04)
Weer een voor beeld van politie intimidatie waar vroegen een man voor nodig was met een klein beetje gezond verstand en een potlood is nu dit voor nodig
Cookie-instellingen beheren