Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Oefening: ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 11-06-2010, 15.22 uur
Door: Tim Koster
KOEWACHT - Een forse aanrijding met twee beknelde slachtoffers was donderdagavond het scenario van een flinke brandweeroefening in Koewacht.


Op het Kruispad in Koewacht was een eenzijdig ongeval met een personenauto gebeurd waarbij mogelijk één slachtoffer bekneld zou zitten, aldus een voorbijganger die de melding bij de alarmcentrale deed.

Het brandweervoertuig van Koewacht en een ambulance rukten uit richting de plaats van het ongeval. Eenmaal aangekomen werd duidelijk dat het om een ongeval met twee personenauto's en twee slachtoffers ging waarop ook de brandweer van Zuiddorpe en een tweede ambulance werden gealarmeerd.
 
De slachtoffers werden gespeeld door personen van de Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffer (LOTUS).


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (11-6-2010 om 16:23)
Hier si de ambulance madammen zie ik dat goed evelyn en stephanie Goed bezig
Cookie-instellingen beheren