Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee vrouwen betast en mishandeld

Toegevoegd: 29-06-2010, 21.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Maandagavond rond 20.00 uur is in de Gildeweg in Vlissingen een 22-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van het onzedelijk betasten en het mishandelen van twee 25-jarige vrouwen.


De vrouwen afkomstig uit Soest, fietsten over de Nieuwe Vlissingseweg in de richting van Vlissingen. Omdat de dynamo van één van de fietsen aanliep stopten de vrouwen om het euvel te verhelpen.

De verdachte fietste achter hen, stopte en kneep bij één van de vrouwen in haar billen. Daarna ontstond een woordenwisseling, bespuugde en sloeg hij hen.

Juist op dat moment kwam er een wat oudere man voorbij rijden die het geheel gadesloeg en vroeg aan de man op te houden. Hij gaf hieraan gehoor en fietste verder. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal (30-6-2010 om 11:42)
Het word ook steeds gekker in zeeland stel rare lui blijf gewoon met je handen van vrouwen af. Zulk soort lui opsluiten en niet meer vrijlaten.
Dee (30-6-2010 om 07:05)
Je kan echt niet meer fatsoenlijk ergenst in de avond fietsen jammer hoor :S
Cookie-instellingen beheren