Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging overval in Oost Souburg

Toegevoegd: 06-09-2010, 11.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie zoekt getuigen van een poging tot overval die gisteravond plaatsvond in Oost Souburg.


Een 56-jarige man werd op rond 21.50 uur bedreigd met een op een steekwapen gelijkend voorwerp door twee mannen die geld van hem eisten. De twee mannen kwamen uit de richting van de Paspoortstraat.

De 56-jarige man rende weg en kwam ten val ter hoogte van enkele fietsenrekken. Hij kon ontkomen aan de mannen door een horecabedrijf binnen te rennen gelegen aan het Oranjeplein. De twee mannen renden hierna het Oranjeplein op.

Er is een signalement van de daders bekend. Dader 1 was 1.80 tot 1.85 meter lang. Hij droeg een donkere vermoedelijk leren jas, had een capuchon over het hoofd en iets wits voor zijn gezicht. Deze dader sprak Nederlands met een accent. De tweede dader was 1.80 meter lang en droeg een capuchon over zijn hoofd.

Politie Zeeland zoekt getuigen van deze poging tot overval en verzoekt getuigen zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u bellen naar 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vliss (6-9-2010 om 19:38)
Andre het is geen tuig... kijk eerst naar jezelf en dan naar een ander. en geef ons gwn wat meer respect.
Willum (6-9-2010 om 15:15)
Dit is gewoon ziellig gespuiswat er rond loop in o souburg.ze zoeken oude mensen uit en voor een paar tientjes zetten ze een oude man zijn leven op zun kom . doe dit nou eens bij mij dan met al jullie matties.
Crisis management (6-9-2010 om 14:43)
Maar voor de rest heeft het niets te maken met de crisis en dat een grote groep mensen gewoon uitgerangeerd worden voor economisch gewin. die zoeken het zelf maar uit toch ? nu ja, dat doen ze dus ook.
He Souburger (6-9-2010 om 13:50)
Camera's plaatsen moet de gemeente doen, maar dat kost te veel. De politie zie je daar vaak genoeg, maar dan houden die criminelen zich koest, net als jij niet ook door rood fietst als ze staan te controleren. De oplossing is gewoon zwaarder straffen justitie! Maar zoals Andre zegt dat gebeurd niet
Simone (6-9-2010 om 13:48)
En moeten we nu op iemand letten met een zeeuws accent of op iemand met een arabisch accent. Dat scheelt nogal. Accent is wel heel breed. Verder wil ik hier geen amerikaanse toestanden, maar het recht om jezelf te verdedigen met een wapen klinkt zo gek nog niet. Dan doen ze het nooit meer.
André (6-9-2010 om 12:47)
Ik ben nu zellf 57 en ook niet altijd een ''heilig' boontje geweest maar je leest dit steeds meer....conclusie.....Justitie treed niet op!!!! Ik weet wel 'n oplossing.......maar helaas...... die zijn niet Humaan. Nee, geef het tuig maar de Macht.........
Cookie-instellingen beheren