Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Man moeten pinnen onder bedreiging

Toegevoegd: 28-09-2010, 19.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In zijn woonplaats is maandagavond een 21-jarige Vlissinger onder bedreiging beroofd van zijn geld door twee jongemannen.

Hij liep rond 21.30 uur in de Walstraat toen hij werd aangesproken door het tweetal die geld van hem wilden. Toen hij zei dat hij geen geld op zak had, moest hij meelopen naar de geldautomaat van de Rabobank aan de Lange Zelke.
 
Daar moest hij onder bedreiging, van mogelijk een wapen, geld pinnen en dit afgeven aan de twee jongens. Die liepen vervolgens met hun buit weg over de Lange Zelke, richting de Walstraat.


De politie in Vlissingen is op zoek naar mensen die het drietal hebben zien lopen door de Lange Zelke of zelfs getuige zijn geweest van deze beroving.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (29-9-2010 om 09:02)
In wat voor maatschappij leven wij eigenlijk dat je 's avonds niet meer door de walstraat kunt lopen om 21.30u. Ik loop daar regelmatig 's avonds nog een rondje met de kinderwagen, moet er niet aan denken! Oppakken dat gajes en hard aanpakken!
Bram (29-9-2010 om 04:32)
En dat in Vlissingen, 21.30 uur. Hoe lang nog totdat dit gewoon overdag gebeurt, tijdens dat je aan het winkelen bent.
Marco (28-9-2010 om 21:20)
Heb je ook een beschrijving van dat drietal lopen er zo veel met zen 3en
Jeroen (28-9-2010 om 19:43)
Laf hoor, hebben die lui dan echt niets beters te doen. Mag hopen dat de camera beelden openbaar worden gemaakt, want er staat wel degelijk (links boven als je pint buiten) een camera.
Cookie-instellingen beheren