Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 55 km

Gewonden bij vechtpartij Westkapelle

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - In een horecagelegenheid in Westkapelle zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag veel vechtpartijen geweest.
 
De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat er een vechtpartij in de horecagelegenheid zou zijn. Zij gingen hierop ter plaatse en troffen een chaos aan; overal waren vechtpartijen.


Bij de ingang van de horecagelegenheid had een portier geprobeerd vechtende bezoekers uit elkaar te halen. Hij raakte hierbij zelf gewond in zijn gezicht en moest zich bij de huisartsenpost laten behandelen.

De agenten werden al snel naar de binnenplaats van de horecagelegenheid geroepen. Daar was een 24-jarige man uit Vlissingen bedreigd met een vuurwapen toen hij vechtende bezoekers uit elkaar wilde halen. De man heeft aangifte gedaan.

Agenten bleven ter plaatse omdat de sfeer erg onrustig was. Rond 05.00 uur liep het weer uit de hand. Op de binnenplaats was een vechtpartij aan de gang waarbij een 20-jarige man uit Vlissingen bewusteloos was geslagen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Daarnaast bleek een zwangere vrouw in haar buik te zijn getrapt, ook zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkie penkie (3-10-2010 om 00:55)
Schande !gelijk de naam westkapelle naar de haaien gelukkig ligt t een eind verder dan westkapelle zelf. jammer dat de beveiliging faalde (die zijn ook niet goedkoop) gr henk
J. (3-10-2010 om 00:22)
Gezelligheid kent geen grenzen, lekker stappen zo.
SlowRider (3-10-2010 om 00:07)
Erg typisch, als je een hardcore feest geeft...nul gezeur. Geef je een R&B / Hip-Hop feest...altijd gezeik. Denk dat ze dat maar gewoon niet meer moeten doen. Blijven die mensen ook lekker thuis en is er plaats voor mensen die wel van feesten houden ipv lopen vechten en stoer doen.
D. van Dale (2-10-2010 om 22:24)
@Lui avntegenwoordig: Als je eerst eens in normaal Nederlands je reactie geeft en inhoudelijk bent, kunnen we het allemaal begrijpen!
Jafra (2-10-2010 om 22:16)
Inderdaad Sjonge, deja vu de nighttrain...kijk maar naar de affiches waarin het optreden van een bepaald soort artiest werd aangekondigd.Op dit soort avonden doe je er wijs aan de hooizolder te mijden als de pest.Moet er hier ook eerst een dode vallen voor er wordt ingegrepen?Blijkbaar wel,helaas.
Corry (2-10-2010 om 21:52)
Welk recht denkt "lui vantegenwoordig" in de eerste reactie te hebben om een oordeel te vellen over een zwangere vrouw die "uit" gaat. Vechtpartijen kunnen overal voorkomen, zwangere vrouwen moeten niet thuis blijven maar mensen die hun emoties niet onder controle kunnen houden en zich misdragen.
Cookie-instellingen beheren