Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobrand slaat over naar woning

Toegevoegd: 04-10-2010, 04.43 uur - Update: 04-10-2010, 20.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een autobrand in Vlissingen is maandagmorgen vroeg overgeslagen naar een hoekwoning.

De brand werd rond 03.45 uur ontdekt bij de woning aan de Callenfelsstraat. Een personenauto had door nog onbekende oorzaak vlam gevat en was vanzelf tegen de woning aangereden. De felle autobrand sloeg dan ook al snel over naar de woning. De melding kwam van de omwonenden. De bewoner heeft de woning op eigen gelegenheid kunnen verlaten. Niemand raakte gewond.


De brandweer zette twee blusvoertuigen in om de brand te blussen. De ladderwagen stond alleen stand-by. Na 20 minuten was de brand onder controle en kon de brandweer het sein brandmeester geven. De auto brandde volledig uit en de woning liep forse schade op door de brand. De brandweer heeft de woning dan ook geventileerd.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie zal een onderzoek starten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vliss (6-10-2010 om 00:48)
Zwaar triest dat iemand zo iets doet, en zker de mensen van de huizen die ook schade hebben wat heb je eraan hoe laag kan je zijn wees de man en los zulke dingen op een andere manier op mja genoeg getuigen en bewijzen worden ze zo gepakt.
Vlissingse (4-10-2010 om 12:07)
Ik woon hier toch best wel in de buurt. En was toen als het goed is nog wakker, of ik lag net te slapen.. Maar waarom heb ik dan niks gehoord.. Wel zonde van de auto.. maar meer zonde voor de mensen van wie die is en wie er in dat huis wonen..
Cookie-instellingen beheren