Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 65 km

Politieauto schept fietser

Toegevoegd: 07-10-2010, 19.07 uur
De fietser liep onbekende verwondingen op.
De fietser liep onbekende verwondingen op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdag een fietser gewond geraakt toen deze werd aangereden door een politieauto.


De surveillancewagen kwam door nog onbekende oorzaak op de kruising van de Van Dishoeckstraat met de Paul Krugerstraat in botsing met de fietser. De fietser vloog tegen de voorruit, kwam ten val en raakte gewond.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn/haar letsel is nog niets bekend. De politie heeft ter plekke een kort onderzoek ingesteld. De politiewagen is afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee. De fiets is door de politie veiliggesteld.

Of de politieauto met licht- en/of geluidssignalen reed, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rian (8-10-2010 om 22:32)
@Sjaak ik vermoed dat jij denkt dat ik die depothoudster ben ..Maar dat ben ik niet ..dus het zal me een worst wezen wat er daar in dat depot gebeurd ...ik heb het zien gebeuren .
Kees (8-10-2010 om 21:38)
De politiewagen reed dus gewoon op een voorrangsweg en de fietser verleende geen voorrang. En de snelheid zal ook wel meegevallen zijn, gezien de plek waar de auto is gestopt en de beperkt barst in de voorruit. Geraakt met 50+ is dikke onzin. En Nic, voortaan beter opletten.
Condor (8-10-2010 om 20:37)
Typisch weer een staaltje van te snel oordelen denk ik.. Ik weet ook dat de politie te vaak de wet overtreed, maar daar zijn ze politie voor. Is niet leuk en kan eigenlijk ook niet natuurlijk maar net als nu kun je jezelf ook afvragen waarom zo iemand nu alweer onder invloed moet zijn? oke is flauw
Depothoudster (8-10-2010 om 16:59)
De regel binnen wegener is dat de bezorgers niet beschonken mogen bezorgen, de depothouder die toen dienst had heeft niet gemerkt dat hij in beschonken toestand op het depot verscheen. Anders had hij ook niet mogen bezorgen.
Rinus (8-10-2010 om 16:29)
@sJAAK 1-0
John (8-10-2010 om 15:19)
@Henk-jan (8-10-2010 om 11:48 uur) nee dus, hij is gewoon te beroerd geweest om licht en geluidssignalen te voeren en heeft er bewust voor gekozen om de rest van het verkeer in gevaar te brengen door de maximumsnelheid niet in acht te nemen. boete, schorsing en schade aan auto en fiets ZELF betalen
Cookie-instellingen beheren