Gewapende overval in Kapelle

Toegevoegd: 29-10-2010, 21.44 uur

Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - De Zeeuwse politie stelt een onderzoek in naar een gewapende overval die vanmiddag heeft plaatsgevonden in Kapelle.

Een 56-jarige man uit de gemeente Goes was omstreeks 14.30 uur aan het werken op een perceel aan de Rijksweg in Kapelle toen hij werd overvallen door twee jonge mannen in donkere kleding.

Nadat zij de man hadden bedreigd met een wapen gingen ze er vandoor. Ze vluchtten in de richting van de Gildestraat in Biezelinge. Het is nog niet duidelijk of de mannen de beschikking hadden over een voertuig. Er is een vermoeden dat beide mannen zich voor de overval al in de omgeving hebben opgehouden.

De politie wil dat graag weten en vraagt dus eventuele getuigen die de mannen hebben gezien voor of na 14.30 uur en eventueel in combinatie met een voertuig, zich te melden. Zij kunnen dat persoonlijk doen op het politiebureau in Goes, maar ook telefonisch via 0900-8844.

In verband met het onderzoek doet de politie geen verdere mededelingen over het wapen en/of de buit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (30-10-2010 om 16:52)
Wordt steeds gekker, overdag aan het je werk en je wordt zomaar overvallen
Chair (30-10-2010 om 12:42)
Mogenlijk verband met de overval in een woning Rietkraag in Vlissingen???