Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrouw gewond bij overval op straat

Toegevoegd: 02-11-2010, 20.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 62-jarige vrouw is maandagavond gewond geraakt bij een straatroof op de Nieuwe Burg in Middelburg.


De vrouw liep omstreeks 21.15 uur over de Nieuwe Burg richting de Groenmarkt toen zij achter zich mensen hoorde naderen. Daarna werd haar schoudertas vanaf achteren van haar schouder gerukt. De vrouw viel op de grond.

Ze zag dat de daders met zijn drieën waren, waarvan twee op de fiets. Ze hadden kort, donker haar en waren ongeveer tussen de 18 en 20 jaar. De daders liepen eerst weg richting Onder Den Toren en sprongen toen op de fiets.

De vrouw hield aan de beroving een pijnlijke schouder over en is hiervoor naar de huisartsenpost gegaan. In haar tas zaten onder andere Duitse studieboeken, een paspoort en mobiele telefoon.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (3-11-2010 om 04:47)
Ik word er zo misselijk van als ik dit iedre dag lees dat van die goore snotneuzen ouder mensen van hun centjes worden geript en dar word niks aan gedaan doorpoltie zeeland erg laf hoor om zulke dingen te doen bij de ouderen walgelijk
Godsends (3-11-2010 om 03:12)
Omfg hoe triest Geweldig samenstel van mensen op deze aarde. Echt een feest en maar blijven hopen en denken dat de wereld een betere plaats word. Hoe fijn zou t zijn zonder al die misdaad en geweld. Gelukkig komt er ooit voorgoed een einde aan FOR SURE
R (2-11-2010 om 22:12)
Precies mijn zus en de daders? Noord afrikanen.
NJ (2-11-2010 om 21:57)
Wat diep triest dat het in ons Middelburg zo aan toe kan gaan...waar zijn de ouders en wat schort er aan hun opvoeding?
Condor (2-11-2010 om 20:53)
Laf....Mevrouw, veel sterkte en beterschap!
Ik (2-11-2010 om 20:53)
Ik weet niet hoor, maar kan dat niet eens even strenger worden aangepakt? Hoe vaak lees ik wel niet dat r mensen worden overvallen zowel thuis als op straat. Surveilleer eens wat vaker zou ik zeggen. En dan gewoon even flink met de knuppel er van langs.
Cookie-instellingen beheren