Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 272 km

Autoracers betrapt in Middelburg

Toegevoegd: 05-11-2010, 09.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond in Middelburg ingegrepen tijdens een racewedstrijd met twee personenauto's in Middelburg.


Een agent zag rond 21.15 uur twee personenauto's tegen elkaar racen op het Groene Woud in Middelburg. Op de Nieuwe Vlissingseweg reed de ene auto met een gangetje van 110 kilometer per uur en de ander met 130 kilometer per uur.

In de Paul Krugerstraat in Vlissingen werd de hardst rijdende auto gestopt en de bestuurder hiervan, een 19-jarige jongen uit de gemeente Veere, is een boete aangezegd. Het boetbedrag is nog niet bekend. Dat wordt namelijk later bepaald door de officier van justitie.

De inzittenden van de andere auto, die wist te ontkomen, hoeven niet blij te zijn dat zij er onderuit zijn gekomen. Bij de eigenaresse zal binnenkort ook een acceptgiro in de brievenbus vallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maik (5-11-2010 om 13:16)
De politie heeft boter op zijn hoofd!! Dit straatracen is al heel lang aan de gang, met vaste tijden vaste rondjes enz enz. Het zo'n beetje te horen door het heele achterland van walchreren, maar er wat aan doen.. ho maar!!! Zeker te druk met achterlichtjes en papierwerk, schande.
Heidi (5-11-2010 om 12:40)
Als ze rond die zelfde tijd dan ook even naar de Schroeweg rijden dan kunnen ze er nog een paar op de bon slingeren.
Slechte slaper (5-11-2010 om 12:18)
Kom ook eens posten in de van dishoeckstraat. die wordt ook als racebaan gebruikt.met piepende banden, terwijl je er maar 30 mag.
Willem (5-11-2010 om 12:02)
Als ze dan ook eens op de sloeweg controleren van af de mac naar de brug dan kunnen ze er ook nog wat pakken. En het zijn allemaal van die CRX.jes met blerpijpen, dus zo moeilijk is het niet.
Annie (5-11-2010 om 11:58)
Bij ons hier in Zuid is het ook iedere avond feest met straatraces. Moet je eens komen kijken bij de Mac. Donalds, allemaal opgevoerde auto's, en maar lekker gas geven en de radio keihard aan.
John (5-11-2010 om 11:48)
Auto in beslag nemen en rijbewijs afpakken
Cookie-instellingen beheren