Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Autoracers betrapt in Middelburg

Toegevoegd: 05-11-2010, 09.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond in Middelburg ingegrepen tijdens een racewedstrijd met twee personenauto's in Middelburg.


Een agent zag rond 21.15 uur twee personenauto's tegen elkaar racen op het Groene Woud in Middelburg. Op de Nieuwe Vlissingseweg reed de ene auto met een gangetje van 110 kilometer per uur en de ander met 130 kilometer per uur.

In de Paul Krugerstraat in Vlissingen werd de hardst rijdende auto gestopt en de bestuurder hiervan, een 19-jarige jongen uit de gemeente Veere, is een boete aangezegd. Het boetbedrag is nog niet bekend. Dat wordt namelijk later bepaald door de officier van justitie.

De inzittenden van de andere auto, die wist te ontkomen, hoeven niet blij te zijn dat zij er onderuit zijn gekomen. Bij de eigenaresse zal binnenkort ook een acceptgiro in de brievenbus vallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kiddy (5-11-2010 om 11:40)
Misschien hebben ze wel eens van artikel 5 wegenverkeerswet gehoord. het bewust een gevaar en in gevaar brengen van de overige weggebruikers Moesten eens een beetje meer naar engeland kijken, minimaal 3 jaar rijbewijs kwijt en een gevangenisstraf zonder pardon.
Jan (5-11-2010 om 11:05)
Als je toch ziet hoe vaak er door rood wordt gereden en te hard wordt gereden. En er 's avonds door fietsers zonder licht door Middelburg wordt gereden. Dan vraag je je af waaraan het belastinggeld dat richting politie gaat wordt besteed. Niet aan handhaving in ieder geval.
Hulpverlener (5-11-2010 om 10:34)
Keurig, zijn beginnende bestuurders dus gaan ze toch goed voelen! Punten kwijt, flinke boete. Ik zou zeggen: rijbewijs innemen, en eens rustig 5 jaar afwachten of ze tot bezinning komen... En dan ook nog even confronteren met beelden van slachtoffers van ongevallen waarbij te hard is gereden.
Sjaak (5-11-2010 om 10:17)
Goh? Straatraces in de Nieuwe Vlissingseweg? komen ze daar nu al achter? het is daar elke vrijdag en zaterdagavond tussen 23 en 01uur raak!
De Zeeuw (5-11-2010 om 10:11)
"Bij de eigenaresse zal binnenkort ook een acceptgiro in de brievenbus vallen" Dus zijn moeder krijgt ook een leuk Sinterklaas cadeau!
Cookie-instellingen beheren