Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man rijdt 56km te hard over Sloeweg

Toegevoegd: 27-11-2010, 13.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - Vrijdagavond is van een 44-jarige automobilist uit de gemeente Hulst zijn rijbewijs ingenomen op de Sloeweg Noord te Ritthem.
 
De man overschreed de snelheid met 56 km/u uur.


De politie heeft ter plekke zijn rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wannes (27-11-2010 om 17:57)
Het is belachelijk dat ze hier weer mee bezig zijn alsmaar geld pakken omdat ze teveel uitgeven ,de burger zal wel boeten heeft niets met veiligheid te maken.
Jaap (27-11-2010 om 15:37)
Als toch niemand te hard rijd moeten ze rondje noord beveland doenDaar is de snelheid binnen de bebouwde kom er nog lang niet uit het moet 30 km zijn maarrrrrrr.
Frans (27-11-2010 om 14:24)
Ik vind het echt onbegrijpelijk dat mensen hier zo hard rijden, omdat je zowat drie keer per week leest dat ze daar mensen met dergelijke snelheden vaak pakken en het rijbewijs innemen. Kunnen ze beter hun rijbewijs meteen in de shredder gooien, dat scheelt weer een hoop benzine.
Cookie-instellingen beheren