Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde vrouw is overvallen

Toegevoegd: 18-01-2011, 22.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De vrouw die dinsdagmiddag gewond in haar woning aan de Jan van Rompustraat in Terneuzen is aangetroffen is overvallen. Dit heeft de politie Zeeland vanavond laat na een lang onderzoek bekend gemaakt.

Volgens de politie gaat het om een 83-jarige vrouw die hierbij zwaar gewond  is geraakt en hiervoor opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw heeft na de overval zelf de politie gebeld.


De hulpverleningsdiensten waren kort daarna ter plaatse en hebben eerste hulp verricht waarna de vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Om de woning in te komen is door de hulpverleningsdiensten een ruitje ingeslagen.

De recherche heeft voor het sporenonderzoek de straat en de woning afgezet. Hierbij is ook gebruik gemaakt van politiehonden. De straat is inmiddels weer vrijgegeven, de woning blijft nog even ter beschikking van de politie.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Ook is niet duidelijk of er geld of goederen zijn meegenomen. Na het verhoor van het slachtoffer zal hier mogelijk meer duidelijkheid over komen.

De recherche heeft vanmiddag en vanavond buurtonderzoek gedaan in de straat en de directe omgeving. Ook morgen zullen mensen in de buurt nog benaderd worden door de politie.

Naar aanleiding van de eerste berichten over de zwaargewonde vrouw hebben zich enkele getuigen gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk gehoord. De recherche roept getuigen op die de afgelopen dagen iets ongewoons hebben gezien in de Jan van Rompustraat of in de directe omgeving.

Zie ook:
- 18/01/2011: Groot onderzoek Terneuzen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Greet (19-1-2011 om 14:31)
Wat een laffe daad..! tegen zo een oude vrouw durven ze wel.. hopelijk knapt ze snel terug op en kan ze op haar plekje blijven wonen.. dit is walgelijk..!!
Rosa (19-1-2011 om 13:43)
Het lijkt toe te nemen dat bejaarde mensen worden overvallen. vaak hebben die mensen geld in huis en sieraden. er zou een voorlichting naar bejaarden moeten komen hierover. over veiligheid in huis ( videoscherm) en niet veel geld in huis en een systeem waar ze hun sieraden kunnen bergen uit huis.
CRB (19-1-2011 om 09:41)
Van dit soort berichten breekt mijn hart. Sterkte aan de mevrouw.....
Piet (19-1-2011 om 09:11)
Dan mag je trots zijn op jezelf als je een vrouw van 83 durft te beroven! Laffer dan dit kan gewoon niet.Ze zullen niet gepakt worden waarschijnlijk, maar als je zoiets flikt mag je van mij zo 10 jaar gaan zitten.Geen enkel greintje respect hebben ze in zich...
GANJABOY (19-1-2011 om 07:58)
Pfff nie normaal, hoe konden ze dit doen :(
Jan (19-1-2011 om 06:12)
Wat voor soort (on)mensen doen dit een 83 jarige vrouw aan. je moet toch wel erg diep gezakt zijn om dit te doen en elke vorm van menselijkheid ontbreekt dan. Zou anders straffen niet te overwegen zijn, bijvoorbeeld in elk geval werkstraf, niet een hele dag in je cel tv kijken. Sterkte voor mevrouw
Cookie-instellingen beheren