Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ergernissen motorrijders onderzocht

Toegevoegd: 02-02-2011, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is een enquête gestart om zo te achterhalen waaraan motorrijders zich het meest ergeren in het verkeer.

Deelnemers aan de vragenlijst komen in aanmerking voor een trainingsdag. Ze krijgen dan op hun eigen motor les van motorinstructeurs van het KLPD. Deelnemers komen alleen in aanmerking als ze tijdens de trainingsdagen op 26 maart en 2 april all risk verzekerd zijn.


Meedoen? De enquête is hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjolein (3-2-2011 om 13:15)
Wat een kritiek allemaal,nu ben ik zelf geen motorrijder,maar jullie scheren alle motorrijders over een kam. Er zijn maar zat motorrijders die voor hun plezier over de weg touren en zich wel degelijk aan de regels houden en zich aan bepaalde dingen ergeren en blij zijn met deze enquete.
Pascal (3-2-2011 om 12:17)
Als jullie autorijders je eerste eens wat meer bezig zou houden met het verkeer, dan met jullie GSM's, autoradio's en te dagdromen tijdens het rijden. Alle autorijders houden zich aan de snelheid binnen de bebouwde kom? En dan die opgevoerde scooters, speciale sportuitlaten. Ergenis genoeg!!!!!!!!!!
Toon (3-2-2011 om 12:06)
Het is nemen en geven als kwetsbare bestuurder kan je alleen maar geven
Simon Verstelle (3-2-2011 om 11:43)
Lachen hoor, al die commentaren. Typisch kleinburgerlijk gedrag. Kleine kinderen zijn jullie, waarschijnlijk de zelfde 'ervaren ' bestuurders die snel elk gaatje dichtrijden bij het inhalen, stel je voor er moest er eens eentje voorpiepen. Een beetje meer begrip voor alle weggebruikers zou mooi zijn
Jacob (3-2-2011 om 11:29)
Kunnen ze ook leren dat de weg tussen Biervliet en Hoofdplaat een 60km/80 km weg, is en geen race circuit. Alsook de N 61, en de omliggende polderwegen vallen daar ook onder.
Gerard (3-2-2011 om 11:27)
Goede zaak. Ben zelf automobilist, maar laten ze dan ook eens langs de racebaan van Walcheren gaan!! ( Nieuwe Vlissingseweg ) Daar wordt dagelijks geraced, maar dan door die opgepepte autootjes!!!! Daar wordt door die lakse gemeente niks aan gedaan.
Cookie-instellingen beheren