Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Ergernissen motorrijders onderzocht

Toegevoegd: 02-02-2011, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is een enquête gestart om zo te achterhalen waaraan motorrijders zich het meest ergeren in het verkeer.

Deelnemers aan de vragenlijst komen in aanmerking voor een trainingsdag. Ze krijgen dan op hun eigen motor les van motorinstructeurs van het KLPD. Deelnemers komen alleen in aanmerking als ze tijdens de trainingsdagen op 26 maart en 2 april all risk verzekerd zijn.


Meedoen? De enquête is hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monique (3-2-2011 om 14:37)
Gezien de reacties hieronder zijn er een hoop automobilisten die zich groen en geel ergeren aan motorrijders. Zowel onder de motorrijders als automobilisten heb je hufters. Er zijn genoeg motorrijders die zich wel aan de wetten en regels houden, zo ook het gros van de automobilisten. Er zijn er altijd die voor de 'kick' veel en veel te hard rijden zowel motrorijders als automobilieten. Als iedereen nu gewoon eens rekening met elkaar houdt, wordt het een stuk veiliger en rustiger op de weg.
Oemoemenoe (3-2-2011 om 14:28)
Aan de kritische automobilisten: erger je niet zo aan onze 2wielers. wat heb je er voor last van als wij voorbijkomen als jullie weer es stilstaan in een file ? wij benutten de rijbaan volledig waar ie voor bedoeld is. denk maar zo , elke motorfiets op de weg is weer een stuk blik minder. grt.
Brenda (3-2-2011 om 14:25)
Kan me voorstellen dat er mensen zijn die zich aan motorrijders ergeren, maar er zijn ook GENOEG rijders die er voor hun plezier rijden. Ik rij zelf ook motor, tenminste reed ik ben in September van de motor gereden op een voorrangskruising!! Ik hoop dat ik straks weer durf te rijden
Eric (3-2-2011 om 14:16)
Ben geen motorrijder,maar ik vind de laatste reacties echt te triest. Hoeveel mensen rijden er in een auto,als een kip zonder kop?Ik heb te vaak met de auto dat mensen me afsnijden.Enig idee van het gevaar voor motorrijders??Jammer dat de mensen hier altijd met dat standaart kuddegedrag komen
Coby (3-2-2011 om 13:45)
Mijn grootste ergenis: de auto voor je sproeit fijn zijn ramen ff schoon... maar ik heb geen RUITENWISSERS op mijn HELM!!! afzender: een beschaafde motorrijder, die zijn er ook een heleboel, net zoals er associale en nette auto gebruikers zijn!
Rob (3-2-2011 om 13:40)
Ik rij auto en motor, er zijn heel wat rotte appels onder de motor rijders maar er zijn veel en veel meer automobilisten die zich misdragen op de weg. Ik vind het een goede zaak dat ook een minderheid eens word gevraagd naar hun mening. Een motorrijder is veel kwetsbaarder op de weg.
Cookie-instellingen beheren