Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijders fors te hard

Toegevoegd: 10-04-2011, 21.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naar aanleiding van klachten over hardrijdende motorrijders is vandaag op diverse plaatsen extra gecontroleerd.

Er werd extra gecontroleerd in de gemeenten Veere, Vlissingen, Middelburg, Goes en Terneuzen. Bij de controle zijn drie rijbewijzen ingevorderd. Dit gebeurde op de Polredijk in Vrouwenpolder (117 kilometer per uur waar 60 kilometer per uur is toegestaan) en op de Ritthemsestraat in Ritthem (meer dan 150 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan).


Op de Europaweg-Noord in Nieuwdorp werd ook iemands rijbewijs ingenomen (meer dan 160 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan). Van een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Veere is op de Grijpskerkseweg in Oostkapelle het rijbewijs ingevorderd omdat hij met 80 kilometer per uur over het fietspad reed.

Twee motorrijders zijn bekeurd voor het overschrijden van de doorgetrokken streep, één motorrijder is bekeurd voor een overschrijding van 44 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PIM (12-4-2011 om 18:34)
Ook al rijden ze hard dat wil nog niet zeggen dat ze ook gevaarlijk rijden. De mensen die er hier over zeuren zijn waarschijnlijk de mensen die niet goed in hun spiegels kijken en dan zit een motor opeens naast je ja en dan schrikken ze maar dat zegt meer iets over de automobilist
Ducatimike (12-4-2011 om 16:59)
Afgelopen zondag kennis van me gaat auto in halen op snelweg en de auto accepteerde het neit en geeft ineens gas waardoor er dus geen ruimte meer was, auto niet geraakt maar wel 2 motors kuip tegen kuip,door het remmen en uitwijken ,maar de auto gewoon verder door rijden,schandalig.
Henkie (12-4-2011 om 13:42)
Hard rijden is op zich geen misdaad al wordt dat vaak zo bestempeld. Logisch dat je met het voorjaarszonnetje de motor even uit wilt laten. Alleen die paar debielen die vol testosteron als een bezetene jakkeren verpesten het voor de rest. Vooral van die opgefokte figuren zijn levensgevaarlijk...
Mar (12-4-2011 om 13:02)
Marcel: "Iedereen die zeurt heeft nooit motor gereden; zit half slapend achter het stuur en zijn een gevaar". Gefeliciteerd: de meest belachelijke stelling van de dag. En....van mij mogen ze rijden hoor; maar dan graag een beetje normaal..ook voor hun eigen veiligheid!
P Piraat (12-4-2011 om 12:41)
@Mar 21:15 je slaat de spijker op de kop! Meeste motorrijders gedragen zich wel normaal. Af en toe bochtje pakken is leuk als niemand er last van heeft. Voor maar 24E mag je trouwens op Nurburgring rijden! Maak er een leuk weekendje van (ga ik ook doen binnenkort!) maar hou het hier gewoon gezellig.
Rob (12-4-2011 om 10:44)
Als ik op de Postweg op de motor houd ik me aan de snelheid, maar word vrijwel altijd door een auto ingehaald omdat het niet snel genoeg gaat. Sterker nog ik ben al 2 keer bijna van de weg gereden door een inhalende automobilist die me op mijn weghelft tegemoet komt !
Cookie-instellingen beheren