Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijders fors te hard

Toegevoegd: 10-04-2011, 21.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naar aanleiding van klachten over hardrijdende motorrijders is vandaag op diverse plaatsen extra gecontroleerd.

Er werd extra gecontroleerd in de gemeenten Veere, Vlissingen, Middelburg, Goes en Terneuzen. Bij de controle zijn drie rijbewijzen ingevorderd. Dit gebeurde op de Polredijk in Vrouwenpolder (117 kilometer per uur waar 60 kilometer per uur is toegestaan) en op de Ritthemsestraat in Ritthem (meer dan 150 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan).


Op de Europaweg-Noord in Nieuwdorp werd ook iemands rijbewijs ingenomen (meer dan 160 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan). Van een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Veere is op de Grijpskerkseweg in Oostkapelle het rijbewijs ingevorderd omdat hij met 80 kilometer per uur over het fietspad reed.

Twee motorrijders zijn bekeurd voor het overschrijden van de doorgetrokken streep, één motorrijder is bekeurd voor een overschrijding van 44 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Allesrijder (12-4-2011 om 09:32)
Het heeft niets met motorrijden, autorijden of Honda Civic rijden te maken. Het gaat er om wat je tussen je oren hebt zitten en of je je voertuig beheerst c.q. bewust bent van wat er gebeurd en hierop kan anticiperen. Het moge duidelijk zijn dat voor veel mensen dit niet het geval is.
Motorrijdster (11-4-2011 om 22:13)
De hardrijders mogen ze idd aanpakken. Maar als ik zie dat er in 2 weekenden al 3 motorijders zijn aangereden door automobilisten die aan de motorrijders geen voorrang gaven, mogen ze van mij ook echt die automobilisten erg hard aanpakken!
Marcel (11-4-2011 om 21:45)
Laat die motorrijders lekker rijden. Iedereen die hier over zeurt heeft zelf nooit motor gereden, en zit half slapend achter het stuur. Zij zijn een gevaar op de weg, netzoals boeren met hun slik, mensen zonder verlichting (ook overdag) niet de motorrijders. .
Roland (11-4-2011 om 21:21)
@ Ronald, Daar ben ik het niet helemaal met je eens, wat mij als Motorrijder en Automobilist ergert, zijn weggebruikers die niet weten waar de singalisering van hun voertuig zich bevind, mensen die onnodig lang links blijven rijden en automobilisten die denken dat ze geen rekening hoeven te houden met anderen, mss handig om eens een motorrijbewijs te gaan halen, val je de motorrijders mss niet zo hard aan als je de andere kant van de medaille kent.
Mar (11-4-2011 om 21:15)
@ Stefan: Ik kom idd per saldo meer motorrijders tegen die wel netjes rijden dan van die scheurfreaks. En die zorgen dan voor het slechte imago. En helaas is het mensen eigen dat slechte dingen beter "blijven hangen "dan goede. Beetje jammer, he.
Mar (11-4-2011 om 21:03)
Ja Karel, een dagje circuit kost veel geld. Een leven is onbetaalbaar.
Cookie-instellingen beheren