Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Motorrijders fors te hard

Toegevoegd: 10-04-2011, 21.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naar aanleiding van klachten over hardrijdende motorrijders is vandaag op diverse plaatsen extra gecontroleerd.

Er werd extra gecontroleerd in de gemeenten Veere, Vlissingen, Middelburg, Goes en Terneuzen. Bij de controle zijn drie rijbewijzen ingevorderd. Dit gebeurde op de Polredijk in Vrouwenpolder (117 kilometer per uur waar 60 kilometer per uur is toegestaan) en op de Ritthemsestraat in Ritthem (meer dan 150 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan).


Op de Europaweg-Noord in Nieuwdorp werd ook iemands rijbewijs ingenomen (meer dan 160 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan). Van een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Veere is op de Grijpskerkseweg in Oostkapelle het rijbewijs ingevorderd omdat hij met 80 kilometer per uur over het fietspad reed.

Twee motorrijders zijn bekeurd voor het overschrijden van de doorgetrokken streep, één motorrijder is bekeurd voor een overschrijding van 44 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (11-4-2011 om 20:55)
Kijk ook eens naar het bericht over de 'automobilist' die 90 in een 30km zone reed! Motorrijders vragen erom te verongelukken is gewoon achterlijk om te zeggen. Je ziet ze scheuren, wie zegt dat ze dat altijd doen? En Monique, op de Postweg kom ik ook zelden een auto tegen die netjes 80 rijdt hoor!
Musicmaestro (11-4-2011 om 20:38)
Ohoh en maar weer zeuren over die motorrijders... en als er een automobilist te hard rijdt... daar hoor ik maar weinig over. overigens zijn de meeste motorrijders absoluut alcoholvrij, dat kunnen de automobilisten anders niet zeggen :P
Ronald (11-4-2011 om 12:04)
En dat is nu ergernis nr 1 bij de overige weggebruikers. Hard rijdende, en dubbele streep negerende motorrijders.
Oost-souburger (11-4-2011 om 10:38)
Ze rijden als idioten ,je kan er op wachten tot er weer vandaag een dode valt .
Karel (11-4-2011 om 08:25)
Nu kunnen we weer lekker zeuren over die motorrijders. Het is altijd jammer dat de meeste zich wel normaal gedragen en slechts een kleien groep het verpest voor de rest. Maar aan de andere kant. Een dagje circuit kost ook veel geld.
Jo (11-4-2011 om 08:20)
Als er zo weer één zichzelf dood rijdt mogen we weer niet stellen dat een aantal motorrijders er zelf om vragen. Gisteren werd ik in de bocht ook weer ingehaald door een motor die minimaal 160 km per uur reed. Een slecht voorbeeld voor alle motorrijders..
Cookie-instellingen beheren