Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Jongen mishandeld in Terneuzen

Toegevoegd: 18-06-2011, 17.39 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 09.00 en 09.30 uur is een 14-jarige jongen uit Terneuzen in de Handellaan in zijn woonplaats mishandeld.


De jongen fietste door de Handellaan waar een groepje van ongeveer vijf jongens stond. Eén van hen schopte de 14-jarige tegen zijn been. De jongen viel en kwam op de straat onder zijn fiets terecht.

Nadat hij ook nog in zijn gezicht was gestompt liep het groepje weg. Ten tijde van de mishandeling liepen een man en een vrouw op de stoep.

De politie wil graag met deze mensen in contact komen. Ook andere getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacq (18-6-2011 om 18:35)
Die man en vrouw hadden op zijn minst de politie kunnen bellen
Koen (18-6-2011 om 18:20)
Inderdaad 2 mensen liepen daar ook en deden niks , schandaling wat een klote maatschappij word dit , veel meer politie zou er moeten zijn voor controle i.p.v met hun flits toestelletje langs de weg om geld voor de staat op te strijken . Aanpakken dat uitschot !!!!!!
Henriette (18-6-2011 om 17:41)
Er lopen een man en een vrouw langs als een jongen in elkaar geslagen wordt en dan doen ze niets!!?? Geen wonder dat zulke gastendoor kunnen gaan. Waar met het naar toe in deze maatschappij?
Cookie-instellingen beheren