Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Jongen mishandeld in Terneuzen

Toegevoegd: 18-06-2011, 17.39 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 09.00 en 09.30 uur is een 14-jarige jongen uit Terneuzen in de Handellaan in zijn woonplaats mishandeld.


De jongen fietste door de Handellaan waar een groepje van ongeveer vijf jongens stond. Eén van hen schopte de 14-jarige tegen zijn been. De jongen viel en kwam op de straat onder zijn fiets terecht.

Nadat hij ook nog in zijn gezicht was gestompt liep het groepje weg. Ten tijde van de mishandeling liepen een man en een vrouw op de stoep.

De politie wil graag met deze mensen in contact komen. Ook andere getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (19-6-2011 om 13:24)
Dit is onze maatschappij en het wordt nogwel erger. De krantenkoppen in z-vl staan bol van dat soort geweld.De politie heeft zicht te houden aan opdrachten van hoger hand.Dat is het tegen gaan van een ander soort geweld , HET VERKEER. Volwassenen op 4 banden zijn net zo erg!!!!!!!!!!!!!!!..
Popeye (19-6-2011 om 09:49)
Merkwaardig die reacties van mensen hoe een ander een groep van 5 zware kriminelen die een poging tot doodslag aan het doen zijn maar aan moet pakken. ik weet zeker dat er maar weinig mensen zijn die dat durven of zelfs kunnen. teveel bruce lee gekeken zeker ? de echte held zit achter het web..
Justitia extrema (18-6-2011 om 21:38)
Ik zou die man en vrouw ook graag willen spreken en ze willen vragen waarom ze de jongen niet hebben geholpen. In mijn ogen zijn mensen die dit toestaan geen haar beter dan de daders. Laf om deze jongen, die in zijn eentje 5 minderwaardige figuren moest trotseren, niet te helpen!
Goesenaar (18-6-2011 om 19:29)
En wat deed henriette ? 112 bellen ?
Plaatsgenoot (18-6-2011 om 18:47)
Het zal vast weer dat groepje zijn dat iedereen te loopt te terroriseren in Terneuzen. Van die jongens met van die petten op en van die zogenaamde rappers, stoer hoor jongens!!!!
Judge dredd (18-6-2011 om 18:46)
@ henriette, zo werkt dat verplicht in nederland, zelf ingrijpen beteken onherroepelijk dat je zelf strafbaar ben. het is de zieke regelgeving die mensen venederd tot dit gedrag.het is de rotte overheid die het zo wil. dan kunnen ze weer roepen om meer belastingen voor veiligheid en zo..
Cookie-instellingen beheren