Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Moord Nieuwdorp: maandag voorgeleiding

Toegevoegd: 30-07-2011, 19.08 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - De 39-jarige verdachte van de dodelijke steekpartij in Nieuwdorp gisteravond wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dat meldt de politie.


De man zou rond 18.00 uur in een park zijn 36-jarige ex-vrouw hebben doodgestoken. Hij meldde zich uit eigen beweging kort na de steekpartij op het politiebureau aan de Stenevate in Heinkenszand. De aanleiding voor het geweldsdelict ligt volgens de politie vermoedelijk in de relationele sfeer.

Ook vandaag is nog uitgebreid onderzoek gedaan in het park. De politie heeft ook een buurtonderzoek gehouden. Aanstaande maandag wordt de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Zie ook:
- Identiteit slachtoffer moord bekend (29-07-2011)
- Dodelijke steekpartij in Nieuwdorp (29-07-2011)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws meisje (30-7-2011 om 19:27)
Wat zou die krijgen? taakstrafje ofzo omdat die zichg vrijwillig heeft gemeld? Ben benieuwd