Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Paarden slaan op hol in Hulst

Toegevoegd: 07-08-2011, 19.54 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In Hulst is vandaag iemand gewond geraakt toen de paarden die een vierwielige koets trokken op hol sloegen.

Rond 16.30 uur reed de koetsier, een 54-jarige man uit Meerdonk (B), met zijn koets over de Liniedijk. De koets werd getrokken door twee Friese paarden. Deze sloegen door onbekende oorzaak op hol. De koetsier en de bijrijdster sprongen hierop zelf van de koets.


De koetsier heeft daarbij mogelijk zijn enkel gekneusd of gebroken. De paarden zijn vervolgens met de onbestuurde koets in volle galop doorgereden en een eind verder in botsing gekomen met een tegemoetkomende auto.

De 43-jarige automobilist uit Terneuzen raakte niet gewond. De auto werd volledig vernield. Eén van de paarden had een zichtbare vleeswond op de borst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (8-8-2011 om 22:10)
Ja hoor @Motorob, en gezien het niveau van jouw reactie ben je de eerste die ervoor in aanmerking komt om hierover diep in gesprek te gaan met konijnen en meeuwen ed. Ik sluit me volledig aan bij de reactie van Cor, heel veel sterkte aan betrokkenen gewenst.
Eigenaar van auto (8-8-2011 om 21:33)
Hey menze ga niet oordelen als je er niet bij was een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan iedereen over komen wees blij dat iedereen nog leeft daar voor heb je een vezekering die lossen het verder op en denk na voor dat je wat zet gr carina
Eigenaar van auto (8-8-2011 om 21:30)
Kijk ik was gister ook niet bij toen ik hoorde dat m'n auto naar de sloop kan, maar gelukig leven we allemaal no. Hopen dat de paarden snel beter worden.
MotoRob (8-8-2011 om 18:08)
Wordt tijd dat ze de wegenverkeerswet eens aanpassen, geen dieren in het verkeer toe laten.
Cor (8-8-2011 om 15:31)
En in paniek nemen mensen soms een verkeerde beslissing. is hen dat aan te rekenen ??? vind ik niet het is erg wat er gebeurd is voor alle betrokkene maar veroordeel niemand die je niet kent. dat maakt jou zelf geen beter mens sterkte voor betrokkene (mens en dier)
Cor (8-8-2011 om 15:28)
ik zie deze koetsier en bijrijdster bijna elke zondag en weet hoe hij met zijn dieren omgaat erg goed mijn kleinzoons mochten altijd op de paarden zitten, het zijn rustige lieve beesten. dat de koetsier er afsprong is denk ik meer uit paniek
Cookie-instellingen beheren