Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstige dierenmishandeling

Toegevoegd: 23-08-2011, 18.04 uur
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een paard op dinsdag 16 augustus in een wei aan de Oude Zeedijk in Sint Annaland.

Op de bewuste dinsdag werd tussen 04.30 en 18.30 uur een paard, dat daar in de wei liep, met een scherp voorwerp gestoken. Het dier liep hierbij een steekwond op in de buik aan de linkerzijde. Ook had het dier verschillende striemen op de huid. De wond, zo'n 10 cm diep en 4 cm breed, is door een dierenarts bekeken, behandeld en verzorgd. De verwonding was zodanig dat het longvlies net niet is geraakt en het paard zal geheel herstellen.


De eigenaar van het paard, een 54-jarige man uit de gmeente Tholen, heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van de mishandeling. De politie zoekt mensen die iets van deze mishandeling hebben gezien of die weten wie dit heeft gedaan. Men kan zich melden bij het politiebureau in Tholen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lien (25-8-2011 om 10:23)
Beste mensen, reageer niet op elkaar, maar op het daadwerkelijke nieuws, kennen jullie de spreuk, schoenmaker blijf bij... dus een reactie is perfect, maar elkaar de les lezen vindt ik minder. back to the reality!!!!
Kush (25-8-2011 om 08:10)
@ m@r, te erg!, ikke 100% gelijk. Hoge straffen werken niet kijk naar de feiten! wat heeft blowen hier mee te maken..Drink jij renata mis veel? kjk je mis veel tv? zit je veel op internet? C dammgae...op internet zeggen dat ik een laffaard ben is ook echt heel stoer. Je kent me niet.Peace nwake up
M@r (25-8-2011 om 07:58)
Collateral damage: Als je "moeilijke woorden"wil gebruiken moet je wel de juiste woorden pakken. Exponentieel is een wiskundige term die in deze context nergens op slaat. En waarom iemand die geen geweldprediker is een graadloze lafaard noemen?Beetje ongenuanceerd hoor!
Rick (25-8-2011 om 06:47)
@collateral_damage: Ja, geweldsincidenten nemen steeds meer toe, zeker als ik hier al die mafkezen lees die gelijk willen "vergelden". Schei toch eens uit joh. Het is maar een paard. Ik heb net op de Oosterscheldekering een busje een konijn zien aanrijden. Heb die bestuurder ook niet klem gezet
Mark (25-8-2011 om 00:15)
@Kush: Als je word opgevoed leer je normen en waarden. Deze rat had dat niet en laat hem die pijn ook maar voelen. Die laffe rat heeft toch geen greintje respect voor iets!!!! Ter dood veroordelen hoeft ook niet, maar ongestraft laten gaan zeer zeker niet!
Renata (24-8-2011 om 22:58)
@Kush, op welke planeet leef jij??? " Peace."...blow jij misschien een beetje veel? Door alle softe aanpak blijft dit soort ellende bestaan.
Cookie-instellingen beheren