Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Ernstige dierenmishandeling

Toegevoegd: 23-08-2011, 18.04 uur
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een paard op dinsdag 16 augustus in een wei aan de Oude Zeedijk in Sint Annaland.

Op de bewuste dinsdag werd tussen 04.30 en 18.30 uur een paard, dat daar in de wei liep, met een scherp voorwerp gestoken. Het dier liep hierbij een steekwond op in de buik aan de linkerzijde. Ook had het dier verschillende striemen op de huid. De wond, zo'n 10 cm diep en 4 cm breed, is door een dierenarts bekeken, behandeld en verzorgd. De verwonding was zodanig dat het longvlies net niet is geraakt en het paard zal geheel herstellen.


De eigenaar van het paard, een 54-jarige man uit de gmeente Tholen, heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van de mishandeling. De politie zoekt mensen die iets van deze mishandeling hebben gezien of die weten wie dit heeft gedaan. Men kan zich melden bij het politiebureau in Tholen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carien Jansen (24-8-2011 om 21:38)
Bescherm Dieren tegen Beesten!!!!
M@r (24-8-2011 om 19:25)
Marga, ik snap dat je woest bent, ben ik ook, maar kijk uit dat je niet doordraait. Je komt behoorlijk gefrustreerd over; hetgeen wat je de dader verwijt.Je kan beter woest worden op de politiek; die wil gaan snijden in de geestelijke hulpverlening. Krijg je nog meer van dit soort malloten!
Ikke (24-8-2011 om 14:29)
Waar ik me nog het meest over verbaas is dat zo'n artikel zoveel reactie oproept. Oog om oog tand om tand, dacht niet dat wij hier i dit kikkerlandje zo met elkaar om willen gaan.
Te erg ! (24-8-2011 om 13:15)
Reacties hier zijn echt te extreem, gaat u alstublieft naar zo een sharia onderdrukt land waar ze nog wel handen afkappen en stenigen met UW achterlijke cultuur. die hoort hier niet en u dus ook niet ! allemaal de EU uitgooien die extremisten.
Collateral damage (dat ben jij dus) (24-8-2011 om 12:44)
@ kush, dus jij doet gewoon niets als iemand jou in elkaar zou willen slaan ? of je vriendin ? je oma ? wat een graadloze lafaard ben jij dan ? helaas is het wel waar, geweld incidenten nemen exponentieel toe, en geloof me, dit is nog maar het topje van de lawine..
New balance (24-8-2011 om 12:31)
@ kush, geweld lost niets op ? vandaar de enorme budgetten voor defensie op deze planeet ? u bent erg naief. toch ben ik het niet geheel oneens met u, geweld is wel een oplossing, maar meestal de slechtste. toch zou ik een uitzondering maken voor dierenbeulen, met plezier trouwens...
Cookie-instellingen beheren