Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Gewelddadige straatroof in Terneuzen

Toegevoegd: 27-09-2011, 19.51 uur - Update: 28-09-2011, 08.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland zoekt getuigen van een straatroof dinsdag tussen 05.15 uur en 05.30 uur in de Verlengde van Steenbergenlaan in Terneuzen.

Een 42-jarige vrouw uit Terneuzen was daar kranten aan het bezorgen toen zij werd aangesproken door twee mannen met bivakmutsen op die haar om geld vroegen. De vrouw had geen geld bij zich waarna zij in haar buik werd geschopt en de mannen weggingen.


Ook de 58-jarige echtgenoot van de vrouw die zich in de Stationstraat in Terneuzen bevond en eveneens bezig was met zijn krantenwijk werd door een nog onbekend persoon geduwd waardoor hij viel en zijn knie bezeerde.
 
De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (27-9-2011 om 21:05)
In wat voor een Wereld leven we tegen woordig, Je bent overdag ook al niet meer veilg... Sterkte voor de betrokkenen.
Jan (27-9-2011 om 20:44)
Je ziet het weer, er loopt veel gespuis rond en nu de nachten weer langer worden, is het risico voor mensen die in het donker hun werk moeten doen, weer erg groot. Kan de krant voor een alarm zorgen, zodat de krantenbezorgers zich wat veiliger voelen?
Cookie-instellingen beheren