Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewelddadige beroving Vlissingen

Toegevoegd: 30-10-2011, 19.18 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 20-jarige Vlissinger is vannacht het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving. Hij moest rond 02.00 uur onder bedreiging zijn portemonnee af staan aan twee voor hem onbekende mannen.

De man fietste over het Kleiwegpad in zijn woonplaats en werd door het duo van zijn fiets getrokken. Er ontstond een schermutseling en het slachtoffer werd gedwongen zijn portemonnee af te geven. Hij raakte niet gewond.


De verdachten reden in een busje. Eén van hen had blote armen tot zijn elleboog. De andere had een wit petje op. Lengte van beiden ongeveer 1.80 m. Beiden hebben een getinte huidskleur.

Het is mogelijk dat iemand iets heeft gezien. Getuigen kunnen contact opnemen met telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (31-10-2011 om 09:27)
Ik begin zo langzamerhand een bloedhekel te krijgen aan die lui met een getinte of donkeren huidskleur. Ook in Opsporing verzocht, waar het in 8 van de 10 gevallen om zulke 'mensen ' gaat. Te hopen is dat hun eigen volk daar tegen op komt en ze gaan aangeven zodat hun aanzien kan worden verbeterd.
Harry D (30-10-2011 om 21:40)
Maar voor de rest gaat het allemaal prima in Vlissingen, dit is slechts een incidentje.
Cookie-instellingen beheren