Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Lekkage bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 02-12-2011, 09.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een botsing tussen een vrachtauto en een personenauto is in Middelburg vanochtend een lekkage ontstaan.

De voertuigen kwamen rond 08.00 uur door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de Schietbaan, de weg die parallel langs de nieuwe N57 loopt tussen de rotonde bij de kruising Torenweg/Waldammeweg en de Ampéreweg. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.


De brandweer werd opgeroepen omdat door de aanrijding de tank met hydrauliekolie van de vrachtwagen lek was geraakt. De olie liep de straat op en stroomde ook richting de berm. Er werd een bedrijf ingeschakeld om de truck ter plekke provisorisch te repareren. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de personenauto, die grote schade opliep aan de voorzijde, weg te slepen.

Uiteindelijk heeft de gemeente Middelburg het wegdek gereinigd. Tijdens de bergings- en schoonmaakwerkzaamheden was de weg volledig afgesloten. Verkeer werd omgeleid via industrieterrein Arnestein.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (2-12-2011 om 21:29)
Ik zie het probleem van deze weg en rotondes niet hoor. De weg is breedt en overzichtelijk genoeg, al zou het stukje weg, thv de opstelplaatsen voor de hulpdiensten, best wel wat lantaarnpalen kunnen gebruiken.
Peter (2-12-2011 om 20:07)
@ W wat betreft de kruising Bankertplein Langevieleweg ben ik het helemaal met je eens. Ik woon vlakbij de kruising en toen die open ging wist ik het gelijk er wordt daar nog iemand dood gereden als er niks wordt gedaan.
Co (2-12-2011 om 18:31)
Het lijkt me dat de weg gewoon de standaard breedte heeft . volgens de eisen die hier voor zijn . mischien moet je gewoon de snelheid aanpassen naar de omstandigheden zo als een goede chafeur doet . of je zit niet op te letten......
W. (2-12-2011 om 16:13)
Waar zijn ze mee bezig hier op Walcheren? Deze bocht is zo gevaarlijk, ook al rijdt je maar 20km/h. Verder is de Middelburgstestraat in Koudekerke ook veel gevaarlijker geworden sinds de aanpassing en ook de kruising Langevielweg en Banckertstraat.
Arie (2-12-2011 om 14:27)
Levensgevaarlijk bochtenspel daarzo, vanaf de eerste dag dat ik daar reed was voor mij al duidelijk dat de zeeuwse wegen niet met veiligheid als uitgangspunt worden ontworpen. Wat een farce dat parcour daar aan weerszijde van het aquaduct.
Jeroen (2-12-2011 om 10:40)
Lelijk bochtje als je er met zijn 2én tegelijk doorheen gaat.
Cookie-instellingen beheren