Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden na val in sloot

Toegevoegd: 31-12-2011, 21.22 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - In Kapelle is vanavond een levenloos lichaam uit een slootje gehaald. Reanimatie mocht niet meer baten.


Het slachtoffer werd rond 20.20 uur gevonden aan de Hillewerfweg, vlakbij de hoek met de Oostraat. Er werden direct twee ambulances opgeroepen. Ook werd binnen korte tijd het traumateam uit Rotterdam opgeroepen. Er werd direct gestart met reanimatie, maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.

De politie heeft de omgeving afgezet en het stoffelijk overschot is afgedekt. Het wachten is op nader onderzoek naar hoe de persoon in het water terecht is gekomen en waaraan hij of zij precies is overleden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Even stil staan (1-1-2012 om 13:01)
Bij deze wil ik de familie ,vrienden en kennissen condoleren met het grote verlies. Maar ook de hulpverleners die toch nog van alles hebben gedaan. Heb veel respect voor jullie allen.
Nelly (1-1-2012 om 11:27)
Het is gewoon verschrikkelijk kende hem ook al lang via de moterclub vroeger en was nu de buren van me schoonouders er zijn geen worden voor en dat het gebeurd ander halve straat van zijn huis echt pfff ik wens de familie veel sterkte met dit zware verlies
Kirsten (1-1-2012 om 11:00)
Ik ken z'n zoon heel goed! Zo erg! Vooral op zo'n dag! Ik was ook echt even in shock! Sterkte familie eversdijk!
Kevin (1-1-2012 om 03:24)
Verschrikkelijk dat dit op zo'n dag moet gebeuren. Lijkt me ook vreselijk voor de nabestaanden; iedereen viert feest terwijl jij in diepe rouw bent...
Demi (1-1-2012 om 02:36)
Nou Het was me buurman wel is schok er van
Cookie-instellingen beheren