Jongeman toegetakeld bij ruzie

Toegevoegd: 07-01-2012, 11.21 uur

Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - In de Dorpsstraat in Heinkenszand raakte vrijdagavond rond 23.45 uur een 19-jarige inwoner uit die plaats gewond bij een vechtpartij.

De 19-jarige was volgens de politie eerder op de avond in een horecagelegenheid mondeling lastiggevallen door een groepje van ongeveer 8 personen. Dit vanwege een woordenwisseling met één van hen, enkele weken geleden.

Toen hij de horecagelegenheid verliet werd hij volgens de politie door meerdere personen uit het groepje geslagen en geschopt. De 19-jarige liep bij de vechtpartij een gebroken neus, een gescheurde lip, een dik oog en schaafwonden op handen en hoofd op.

Hij heeft zich onder behandeling gesteld van de huisartsenpost en heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (12-1-2012 om 16:09)
Blijkt helemaal niets van waar te zijn, de zgn aangevallen jongen blijkt als eerste te hebben geslagen en hij werd door 2 man teruggeslagen. De anderen hebben niets gedaan... Zaak wordt ws geseponeerd!
K (8-1-2012 om 21:10)
Stoer hoor met acht tegen een (super laf), en in een cafe zijn meerdere mensen aanwezig maar die stonden er waarschijnlijk naar te kijken zonder iets te doen dat vind ik net zo laf zulke mensen zouden ze ook moeten straffen.
Persoon (8-1-2012 om 21:03)
@ Robbert, als bij jou 1 op 1 gevecht is dan moet je toch echt eens wat minder bier drinken. het is gewoon laf om met 8 man 1 persoon te pakken.
Tarzan (7-1-2012 om 17:15)
Ach hadden ze daar 8 personen voor nodig??? Jammer hoor dat sommige mensen niks zelf op durven te lossen, en daar 7 andere voor nodig hebben. Wel stoer hoor .......sjapo!!!!!!!!!!!!!!!! Beterschap voor het ongelukkige slachtoffer van zinloos drank geweld. En dat in ons dorpje...
Danisja (7-1-2012 om 17:01)
Dat is mijn grote broer stomme jongens!!!!!! doe gewoooooooon normaaltegen mijn broer!
Robbert (7-1-2012 om 14:53)
Helaas klopt er nix van dit verhaal.. en is er maar 1 op 1 gevecht geweest..