Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Arrestatieteam verricht aanhoudingen

Toegevoegd: 08-01-2012, 19.24 uur
Foto 16 van 24

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wendy (9-1-2012 om 09:31)
Flink straffen en terugsturen naar waar ze werkelijk vandaan komen. Tuig!
N.T (9-1-2012 om 08:58)
Al die gastjes met die afgezakte broeken zouden zich eens iets meer moeten verdiepen in dit modeverschijnsel. Het is een code is vanuit de amerikaanse bajes. De betekenis ervan is : Ik ben beschikbaar voor sex en wordt door de homo's in de gevangenis gebruikt
Werkman (8-1-2012 om 22:34)
Moet K helemaal gelijk geven, rijd de politie tegenwoordig in dikke bmw`s en mercedessen? lekker voorbeeld in deze tijd van zware resessie. Kunnen het geld beter eens besteden aan een fatsoenlijk loon voor de agenten. Wat een belachelijk gepats, het lijkt wel een aflevering van een duitse krimi!
Ex terneuzenaar (8-1-2012 om 22:33)
Een paar jaar geleden toch ook al eens iemand opgepakt in deze straat voor schieten ed? Lekker buurtej daar...
Gerrit (8-1-2012 om 22:32)
AT wordt alleen ingezet in crisisgevallen, dus dikkenbakkenbrigade lijkt me een beetje fout. Ik denk dat je blij mag zijn met zo'n dikkebakkenbrigade, want ze dragen er aan mee, dat wij niet in een onveilig land leven.
Judith (8-1-2012 om 22:31)
@K: je moet niet zeuren. Criminelen kosten de belastingbetaler miljarden meer dan een agent in wat voor auto ook. Alsjeblieft zeg... Wees blij dat deze jongetjes (kan het geen mannen noemen) zijn gepakt voordat ze iemand dood hebben geslagen. En juist @Mike, die afgezakte broek is belachelijk.
Cookie-instellingen beheren