Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Jongens opgepakt voor overval

Toegevoegd: 20-03-2012, 17.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - De politie Zeeland heeft maandag twee jongens aangehouden voor de overval op een cafetaria in Oost-Souburg.


De overval werd op 4 januari jl. gepleegd op het cafetaria aan de Kanaalstraat. Als gevolg van de overval raakte een 42-jarige medewerker van de cafetaria gewond aan zijn arm. Na onderzoek zijn de twee vermoedelijke daders, een 16-jarige uit Oost-Souburg en een 15-jarige uit Den Haag, aangehouden. Zij zijn beiden in verzekering gesteld en zullen binnenkort voor de rechter moeten verschijnen.

De politie denk met de aanhoudingen de overval zo goed als zeker opgelost te hebben.

Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland
- 05/01/2012: Gewonde bij overval Oost-Souburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart kroegbaas (20-3-2012 om 18:12)
Misschien hebben ze die andere ook allemaal wel gepleegd in de buurt afgelopen tijd?? Aanpakken die lui! En dat op die leeftijd??? Denk toch niet dat ik me zo makkelijk gewonnen geef hoor aan die snotapen! Wat denken ze wel niet??? Een flink pak op d.r sodemieter moeten ze krijgen goed hard!!!!!!!!
René (20-3-2012 om 17:49)
Het wordt steeds gekker, op die leeftijd dit soort dingen doen ? jong geleerd is oud gedaan.
Zelf ook jong geweest... (20-3-2012 om 17:40)
Tis toch niet normaal,15 en 16 jaar en dan een overval plegen!toen ik op die leeftijd was spijbelde je een uur van school en zat je stiekem met knikkende knieën met je vriendinnen in de stad.tegenwoordig doen we dan maar een overval,zonder blikken of blozen!flink aanpakken die knapen!..
Cookie-instellingen beheren