Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Arrestatie na aanvaring Sluiskil

Toegevoegd: 24-05-2012, 20.01 uur
Foto 10 van 16

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (25-5-2012 om 09:23)
@Rien: ik denk dat de aanvaring en de aanhouding verband houd met de blaastest. Wellicht dat de schipper behalve niet meer rechtuit varen, ook niet meer rechtuit kon lopen.
PT (25-5-2012 om 06:27)
Beste Rien, Een lekkage van ammonia of LPG is zeer gevaarlijk. Als er zich een groter incident had voorgedaan dan waren de gevolgen niet te overzien. Het gaat hier niet alleen om een simpel deukje, maar om het feit dat de mogelijke gevolgen van deze aanvaring een ramp konden veroorzaken.
Hoi (25-5-2012 om 01:04)
Was omdat die stomdronken was en wat wil je als die op een ammoniakboot invaart dat bezig is met laden nooit meer laten varen die schipper..gevaar voor de maatschappij
Frans (24-5-2012 om 23:39)
Beste Rien, Indien de schipper gedronken heeft is het ook een crimineel! Ook in de scheepvaart gelden alcoholregels. Ik weet niet of er hier sprake is geweest van alcoholgebruik, maar die schipper zal niet voor een propje papier op het dek zijn aangehouden. Ik hoop dat u nooit te maken krijgt met gevaarlijke stoffen want ik vindt uw reactie toch erg naief.... Een spitsje met vaart kan wel degelijk een gat in de romp van een tanker varen!
Bianca (24-5-2012 om 23:07)
@Rien: U was er bij? U weet waarom de Belgische schipper is aangehouden? U weet of hij wel of geen verzet heeft gepleegd? U baseert uw conclusies op een enkele foto? Grappig.... ;) Leg eens uit hoe u tot zo'n gedachtengang bent gekomen.
Rien (24-5-2012 om 20:57)
Wat een machtsvertoon weer schipper word aangehouden kan dat niet op een meer normale manier tussen twee agenten in lijkt wel een crimineel en dan een spits tegen een zeegaande gastanker ik denk dat de verf er nog niet af is ik vind dit allemaal wel weer een beetje overdreven hoor groetjes rien
Cookie-instellingen beheren