Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en gewonde bij ongeval Hulst

Toegevoegd: 03-06-2012, 04.06 uur - Update: 03-06-2012, 13.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een ongeval in Hulst is in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige man uit Stekene (België) om het leven gekomen. Na het ongeval is een automobilist, die bij het ongeluk betrokken was, doorgereden.

Het ongeval vond rond 01.30 uur plaats op de Tolweg, de parallelweg langs de Absdaalsewel (N258). Een automobilist is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met twee fietsers. Beide fietsers kwamen ten val en raakten gewond. Eén van de slachtoffers is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.


Het andere slachtoffer, een 44-jarige man uit Stekene, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De gewonde ligt nog in het ziekenhuis en wordt zondag door de politie gehoord. Voor het ongeval werd ook de hulp van een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ingezet.

De automobilist die bij de botsing betrokken was is doorgereden. Uit het sporenonderzoek is gebleken dat de auto een personenauto van het merk Alpha Romeo is met het bouwjaar 2005-2006 en de kleur donker metallic blauw. Het voertuig verloor een buitenspiegel en minimaal één ruit werd vernield.

Getuigen die weten waar de auto vandaan komt, of die op een andere manier getuige zijn geweest, worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844, anoniem 0800-7000 of op het politiebureau in Hulst. Belgen die meer denken te weten kunnen bellen met 0031-343578844

De politie is na het ongeval een onderzoek gestart. De parallelweg is daarvoor volledig afgesloten geweest.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sab en rick (3-6-2012 om 15:05)
Idd weer een ongeval met fietsers, en een automobilist. ik praat het niet goed, maar ook fietsers kunnen gevaarlijk zijn... in dit geval is het (vermoed ik toch zeer zeker) de schuld van de automobilist, want doorrijden doe je gewoon niet!!!
Donna (3-6-2012 om 15:02)
Idd niet direct oordelen. Was laatst ook bij dat kind uit Sint Jansteen en dan blijkt dat de automobilist er niks aan kon doen. Doorrijden is idd misschien angst. laten we afwachten voordat we iemand aan de schandpaal nagelen.
Olleken Bolleken (3-6-2012 om 14:48)
Het komt geregeld voor dat er op die paralelweg veel harder gereden wordt dan op de rijksweg zelf vooral die puistepetjes die in hun voor zulke snotneuzen veel te snelle auto's liggen. Meer dan eens komt dat helaas niet goed,getuige dit tragisch ongeval. Alle betrokkenen veel sterkte
H (3-6-2012 om 14:44)
@ social worker: kappe met die onzin, als je rijbewijs haalt leer je dat je verantwoordelijkheid te nemen aangaande ongeval en/of alcohol. minimaal 1 vd 2 heeft de bestuurder bewust niet gedaan.blinde paniek?.eerst nuchter worden, dan je zelf melden, flink hoor! goedzo, kost wel weer een mensenleven
Jeroen (3-6-2012 om 14:05)
Als je een ongeluk veroorzaakt dan stop je! Dat is een oerinstinct. Als je doorrijdt dan probeer je er tussen uit te knijpen of heb je iets te verbergen. En ja, onder invloed van drank en/of drugs reageer je anders, maar dat is geen excuus. Gewoon niets gebruiken voor je gaat rijden!
Social worker (3-6-2012 om 13:36)
Doorrijden na zoiets is niet ziek, maar angst. De gene die dit heeft veroorzaakt is zelf misschien zo geschrokken dat hij uit blinde paniek is doorgereden. Hopelijk komt hij bij positieven en meldt hij/zij zichzelf alsnog.
Cookie-instellingen beheren