Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man geboeid bij overval Nieuw Namen

Toegevoegd: 25-06-2012, 01.03 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW NAMEN - In een woning aan het Nobelplein in Nieuw Namen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man overvallen. Dat heeft de politie zondagavond bekend gemaakt.


De man lag rond 02.00 uur te slapen toen hij wakker werd van het geluid van drie gemaskerde mannen die met geweld via de achterzijde zijn woning binnendrongen. Hij werd bedreigd met wapens en de woning van de man werd doorzocht. Over het soort wapens wil de politie niets zeggen, want dat is daderinformatie en die informatie zou het nu lopende onderzoek kunnen schaden, aldus de politie.

De overvallers zijn, volgens de man, ongeveer 40 minuten in de woning geweest en toen zij weggingen hebben ze de man geboeid achtergelaten. Het is op dit moment nog niet bekend of er geld of goederen zijn buitgemaakt door de overvallers. Later die nacht heeft de man zich kunnen bevrijden en is hij zijn woning uitgevlucht. Hij heeft in een naburig café net over de Belgische grens hulp gehaald.

De Zeeuwse politie wil graag weten hoe de drie mannen bij de woning zijn gekomen en hoe zij weer zijn weggegaan. De politie weet bijvoorbeeld niet of dat met een voertuig is gebeurd. Informatie daarover is dus erg welkom. Er is er geen goed signalement bekend van de drie mannen omdat zij gemaskerd waren. Het enige dat van de mannen bekend is, is dat zij gebrekkig Engels spraken.

De man heeft lichte verwondingen overgehouden aan deze overval. Hij is hiervoor behandeld door een arts, maar hoefde niet te worden overgebracht naar een ziekenhuis.

De rechercheurs die met deze zaak bezig zijn, willen heel graag een antwoord op bovenstaande vragen. Ook wil de politie uiteraard graag weten hoe de mannen er uit zagen. Bent u getuige geweest van deze overval, of hebt u iets gezien dat te maken kan hebben met deze overval? Belt u dan met 0900-8844. Vanuit België kunt u bellen met 0031-118-432173.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren