Weerbericht:
In het (zuid)oosten enkele wolkenvelden. Elders stapelwolken
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man overvallen in woning Goes

Toegevoegd: 28-06-2012, 06.59 uur - Update: 28-06-2012, 08.13 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een woning aan de Fluitekruidstraat in Goes is vannacht een man overvallen. Hij raakte niet gewond. De daders zijn nog voortvluchtig.


De 47-jarige bewoner werd rond 03.15 uur wakker en merkte op dat er twee personen in zijn huis waren. Hij werd overvallen en de daders, die beiden een getinte huidskleur hadden, gingen er vandoor richting de spoorlijn bij de Ringbaan West.

Het slachtoffer bleef ongedeerd en ging na de overval langs zijn ouders om vervolgens naar het politiebureau te fietsen om aangifte te doen. Hierna werd gestart met een sporenonderzoek in en rond de woning.

Technisch rechercheurs gehuld in witte pakken deden onderzoek bij het huis. Er werd ook een speurhond ingezet, maar die kon geen sporen meer aantreffen. Ook een oproep aan zeshonderd omwonenden via Burgernet leverde niets op.

Wat er buit is gemaakt is niet bekend.

Zie ook:

- Dossier Overvallen in Zeeland


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-7-2012 om 18:03)
Heeft deze persoon geen nachtmerrie gehad (droom) vind het een vreemd verhaal
Jeremy (28-6-2012 om 19:08)
Wie gaat er na er te zijn overvallen eerst buurten bij zijn moesje om vervolgens op het dooie akkertje eens naar het buro te fietsen ? ergens moet toch een telefoon geweest zijn ? vreemd hoor, en geen enkel spoor of bewijs. vreemd hoor.
Alex (28-6-2012 om 11:10)
Weer van dat tuig dat niet van een ander zijn spullen kan afblijven. Gelukkig is het goed afgelopen, maar waarom fietst deze man naar het politie buro en belt ie niet...?
Peter (28-6-2012 om 09:56)
Als je om 05.15u. een bericht ontvang van burgernet dan slapen de meesten nog denk ik ,ik wel. En ga ik niet in mijn pyama kijken of ik wat op straat ziet lopen wat hier niet thuis hoort.
VdVonck (28-6-2012 om 08:31)
Op de fiets naar je ouders gaan terwijl de daders nog voortvluctig zijn! Gedurfd! Ik Krijg om 05:15 een bericht burgerne, dit had wellicht eerder kunnen zjn dan? Gaat de goede kant in met het multiculti Goes! Bah Bah en nog eens BAH!
Kees (28-6-2012 om 08:27)
Bij een overval wordt de bewoner bewust overmeesterd. Dit lijkt me meer een gewone inbraak, waarbij de bewoner de inbrekers heeft betrapt.
Cookie-instellingen beheren